ΠΑΟΚ – Λαύριο 73-89 – ‘Αλωσε την Πυλαία με φοβερούς Κάρτερ – Σμιθ

ΠΑΟΚ – Λαύριο 73-89 – ‘Αλωσε την Πυλαία με φοβερούς Κάρτερ – Σμιθ

Το Λαύριο ήταν σαρωτικό στην πρεμιέρα της Basket League, περνώντας με άνεση από την Πυλαία, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 73-89. Τρομερή εμφάνιση από τους Κάρτερ και Σμιθ για την ομάδα του Σερέλη.

Το Λαύριο θέλει να αποδείξει πως η περσινή του πορεία μέχρι τους τελικούς της Basket League δεν ήταν τυχαία και φρόντισε να στείλει το μήνυμα από την πρώτη αγωνιστική της Basket League.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη ήταν σαρωτική στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα και σκόρπισε τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία με 73-89. Τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησαν για τους νικητές οι Τάισον Κάρτερ με 28 πόντους και Τζέρι Σμιθ με 22.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν μπόρεσε να προβάλλει καμία αντίσταση στο Λαύριο, το οποίο πήρε τα ηνία από τα μέσα της πρώτης περιόδου και δεν τα έχασε ποτέ ξανά στον αγώνα.

Οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη βρέθηκαν για τελευταία φορά μπροστά στο σκορ στο 6΄ (10-9), αλλά από εκεί και έπειτα ακολούθησε μια λαυρεωτική «καταιγίδα».

Ήδη στο δεκάλεπτο, το Λαύριο είχε σημειώσει 30 πόντους, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να ακολουθήσει με 20. Στο 17΄ η διαφορά έφτασε τους 18 (22-40), με το ημίχρονο να κλείνει στο +11 για τους φιλοξενούμενους (36-47).

Οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να αντιδράσουν στο τρίτο δεκάλεπτο και μείωσαν την απόσταση στους 5 (50-55, 23΄). Ωστόσο, το Λαύριο έκανε ένα σερί 12-3 και απέκτησε ξανά ένα ισχυρό προβάδισμα νίκης (53-67, 30΄).

Η τελευταία περίοδος μετατράπηκε σε διαδικαστικού χαρακτήρα, με την απόσταση που χώριζε τις δύο ομάδες να φτάνει ακόμα και τους 22 πόντους, 2:50΄ για το τέλος (67-89). Ο ΠΑΟΚ μπόρεσε με ένα σερί 6-0 να μαζέψει λίγο την κατάσταση και να διαμορφώσει το τελικό 73-89.

Πέρα από τους δύο Αμερικανούς, για το Λαύριο ξεχώρισε και ο αρχηγός του Βασίλης Μουράτος που τελείωσε τον αγώνα με 14 πόντους και 10 ασίστ. Για τον Δικέφαλο διασώθηκε ο Γκρίφιν με 17 και ο Τζόουνς με 14.

Ενδεικτική της κακής εμφάνισης των γηπεδούχων είναι και το γεγονός πως ολοκλήρωσαν με 18 λάθη και 12 ασίστ. Στον αντίποδα, οι νικητές οι αριθμοί σε αυτές τις κατηγορίες ήταν 22 ασίστ και 11 λάθη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ