Σπυρίδης – «Θα μας δώσει ενέργεια ο κόσμος απέναντι στον Παναθηναϊκό»

Σπυρίδης – «Θα μας δώσει ενέργεια ο κόσμος απέναντι στον Παναθηναϊκό»

Ο βοηθός του Γιάννη Καστρίτη στον Άρη μίλησε για τον αυριανό αγώνα των κιτρινόμαυρων με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως περιμένει τον κόσμο της ομάδας στις εξέδρες για να τους δώσει ενέργεια.

Ο Άρης ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στη νέα σεζόν της Basket League, υποδεχόμενος τον Παναθηναϊκός στο «Nick Gallis Hall».

Ο εκ των βοηθών του Γιάννη Καστρίτη στον πάγκο των κιτρινόμαυρων Βαγγέλης Σπυρίδης, μίλησε για τον αυριανό αγώνα των κιτρινόμαυρων με το τριφύλλι, τονίζοντας τη σημασία που παίζουν οι φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν παραπάνω ενέργεια στον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Σπυρίδης:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία καινούργια ομάδα, με νέο προπονητή ο οποίος προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του. Έχει κρατήσει δύο ξένους, τους Νέντοβιτς και Σαντ-Ρος και έχει διατηρήσει σχεδόν αυτούσιο τον ελληνικό κορμό του.

Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι αυτό που έδειξε και στα φιλικά και στο Super Cup, ότι πρόκειται για μία πολύ δυνατή ομάδα στα ριμπάουντ. Αυτό είναι που πρέπει να προσέξουμε πρώτα απ’ όλα. Ο ΠΑΟ πηγαίνει περισσότερο στο σετ παιχνίδι. Όχι ότι δεν μπορεί να τρέξει βέβαια, αφού έχει πολλούς παίκτες που πιέζουν τις γραμμές πάσας στην άμυνα κι έτσι δημιουργεί στον αντίπαλο πίεση ώστε να κάνει το εύκολο λάθος.

Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην επίθεση, να παίξουμε με υπομονή και να μην κάνουμε εύκολα λάθη. Θέλουμε να αγωνιστούμε με ενέργεια και σ’ αυτό θα μας βοηθήσει ο κόσμος μας, ο οποίος επιστρέφει στο γήπεδο μετά από 1.5 χρόνο και τον περιμένουμε στο πλευρό μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ