Οι τρεις «σωματοφύλακες» του Λαυρίου (vids)

Οι τρεις «σωματοφύλακες» του Λαυρίου (vids)

Οι Τάισον Κάρτερ, Τζέρι Σμιθ και Βασίλης Μουράτος είχαν τους 64 από τους 89 πόντους του Λαυρίου στη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Με εντυπωσιακό τρόπο μπήκε στη νέα Basket League το Λαύριο, με το συγκρότημα του Χρήστου Σερέλη να επικρατεί στην Πυλαία του ΠΑΟΚ με 89-73. Πρωταγωνιστές στην επιβλητική νίκη του Λαυρίου ήταν οι Τάισον Κάρτερ, Τζέρι Σμιθ και Βασίλης Μουράτους, οι οποίοι πέτυχαν τους 64 από τους 89 πόντους της ομάδας τους. Ο Τάισον Κάρτερ είχε 28 πόντους, με 10/12 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 2/3 βολές, ενώ επίσης είχε 3 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα και 2 λάθη σε 30:46 λεπτά συμμετοχής.

Δεύτερος σκόρερ του Λαυρίου ήταν ο Τζέρι Σμιθ, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 22 πόντους, έχοντας 5/7 δίποντα και 4/8 τρίποντα, ενώ επίσης είχε 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος σε 20:57 λεπτά συμμετοχής.

Την τριάδα συμπλήρωσε ο Βασίλης Μουράτος, ο οποίος είχε double double με 14 πόντους (1/2 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 3/4 βολές), ενώ επίσης μοίρασε 10 ασιστ και είχε 1 κλέψιμο, 2 λάθη σε 28:46 λεπτά συμμετοχής.

Ο Κάρτερ… βομβάρδισε το καλάθι του ΠΑΟΚ με πόντους, ο Σμιθ βοήθησε στο σκοράρισμα και έδειξε ότι θα βοηθήσει το Λαύριο τη νέα σεζόν, ενώ ο Βασίλης Μουράτος έκανε μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση με την ομάδα της Ανατολικής Αττικής.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κανένας άλλος παίκτης του Λαυρίου δεν είχε διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Γερομιχαλό να έχει 8. Ο Γκόινς 7, οι Αμινού και Περσίδης από 4, ενώ 2 πόντους έβαλε ο Κακλαμανάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ