Τα βλέμματα στη μεγάλη επιστροφή του Ολυμπιακού

Τα βλέμματα στη μεγάλη επιστροφή του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει και επίσημα στο πρωτάθλημα της Basket League με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Η Basket League συνεχίζεται και σήμερα Κυριακή (3/10) με τις αναμετρήσεις, αλλά αυτό που τραβάει τα βλέμματα είναι η μεγάλη επιστροφή του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα έπειτα από περίπου δύο χρόνια.

Οι Ερυθρόλευκοι θα ξεκινήσουν την περιπέτειά τους στο ΣΕΦ αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ που έχει προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές μέσα στο καλοκαίρι. Στο αγωνιστικό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει προβλήματα, ενώ ο Στέφανος Δέδας δεν υπολογίζει στον ανέτοιμο Νίκο Παππά.

Στο άλλο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Άρη στο «Nick Galis Hall» και θέλει να αφήσει πίσω του την κακή εμφάνιση απέναντι στη Μονακό που οδήγησε στην ήττα. Οι δύο προπονητές αναμένεται να έχουν όλους τους παίκτες στη διάθεσή τους.

Τέλος, ο νεοφώτιστος Απόλλων Πάτρας επιστρέφει στα «σαλόνια» της Basket League όπου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον πολύ καλό Ιωνικό Νίκαιας, σε ένα ματς που αναμένεται να έχει ενδιαφέρον.

Αναλυτικά το σημερινό (3/10) πρόγραμμα:

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 16:30

Απόλλων Πάτρας-Ιωνικός Νίκαιας 17:00

Άρης-Παναθηναϊκός 20:00

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ