Επαφή Παναθηναϊκού με Γιόβιτς

Επαφή Παναθηναϊκού με Γιόβιτς

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την ενίσχυσή του στη θέση του άσου και για αυτό το λόγο ήρθε σε επαφή με τον Στέφαν Γιόβιτς,

Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στη θέση του πλέι μέικερ είναι γνωστό και γίνεται φανερό σε κάθε αγώνα. Ο Κέντρικ Πέρι και ο Νταρίλ Μέικον δεν είναι οι παίκτες που έχουν ως κύριο στοιχείο τους την πάσα, με τους πράσινους να αντιμετωπίζουν σοβαρό θέμα στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει πάρει την απόφαση για να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα του λύσει τα χέρια σε αυτό το ζήτημα και υπό αυτό το πρίσμα, οι πράσινοι ήρθαν σε επαφή με τον Σέρβο πλέι μέικερ, Στέφαν Γιόβιτς.

Ο 30χρονος γκαρντ είναι ελεύθερος μετά τη θητεία του στη Χίμκι και φαντάζει μια καλή λύση για τον Παναθηναϊκό, καθώς είναι και μέσα στις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας, η οποία μπορεί να προσφέρει μέχρι 500.000 ευρώ για την απόκτηση ενός pass first πλέι μέικερ.

Πρόκειται όμως από την άλλη και για έναν παίκτη με βεβαρημένο ιστορικό τραυματισμών, με το τελευταίο πρόβλημα να προκύπτει στο Προολυμπιακό τουρνουά, με τον Γιόβιτς να αναρρώνει ακόμα και να αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς σε 20 μέρες.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει επαφή μαζί του και εάν δεν ευδοκιμήσει η υπόθεση, τότε θα στραφεί στα κοψίματα του ΝΒΑ, εκεί όπου πολλοί παίκτες θα βγουν στην αγορά για να ψάξουν ένα συμβόλαιο στην Ευρώπη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ