Επιστρέφει με ένα πρόβλημα από το Βελιγράδι ο ΠΑΟΚ

Επιστρέφει με ένα πρόβλημα από το Βελιγράδι ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Ελλάδα μετά το παιχνίδι με την Ιγκοκέα, έχοντας ένα σημαντικό πρόβλημα.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με σκορ 68-64 από την Ιγκοκέα στην πρεμιέρα του Basketball Champions League, και σήμερα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με ένα πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καμπερίδης χτύπησε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, έχοντας ενοχλήσεις στο πέλμα και αύριο (7/10) θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Με τα μυαλό πλέον στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον Προμηθέα στην Πάτρα (αυτό το Σάββατο, 9/10 στις 17:00 και με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3), επιστρέψει τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco, ολοκληρώνοντας το πρώτο ταξίδι στο φετινό Basketball Champions League.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco «πετάει» στις 20:15 από το Βελιγράδι και μέσω Αθηνών θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη, έχοντας και ένα ακόμη πρόβλημα. Ο Γιώργος Καμπερίδης, χτύπησε στη διάρκεια του αγώνα με την Igokea, έχει ενοχλήσεις στο πέλμα και θα υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Στη διάρκεια της αυριανής ημέρας θα επανεκτιμηθεί και η κατάσταση του Jermaine Love, η απουσία του οποίου ήταν ιδιαίτερα σημαντική για την ομάδα στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ mateco.

Η ομάδα επιστρέφει στο PAOK Sports Arena την Πέμπτη το απόγευμα, για την μία, από τις δύο προπονήσεις που θα προλάβει να πραγματοποιήσει, στον ελάχιστο χρόνο που έχει για την προετοιμασία της και προτού αναχωρήσει για την Πάτρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ