Ζάρας – «Να περιορίσουμε το παιχνίδι της ΑΕΚ» (pic)

Ζάρας – «Να περιορίσουμε το παιχνίδι της ΑΕΚ» (pic)

Ο Θοδωρής Ζάρας αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Λάρισας κόντρα στην ΑΕΚ, τονίζοντας τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να παίξει η ομάδα του κόντρα στην Ένωση.

Η Λάρισα αντιμετωπίζει την ΑΕΚ εκτός έδρας για τη 2η αγωνιστική της Basket League και ο γκαρντ των Θεσσαλών, Θοδωρής Ζάρας, αναφέρθηκε στο ματς, τονίζοντας τι θα πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ένωση.

Διαβάστε το blog του Ζάρα στον ΕΣΑΚΕ:

«Η ομάδα μας θα παλεύει κάθε ματς ξεχωριστά μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο αυτό άλλωστε επιδιώκαμε από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Συγκεκριμένα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Αθήνα πιστεύω πως αν περιορίσουμε τον τρόπο που παίζουν οι αντίπαλοι και έχουμε χαμηλό αριθμό λαθών θα προκαλέσουμε μεγάλο πρόβλημα.

Η αλήθεια είναι ότι πλέον στο σύγχρονο μπάσκετ και στον τρόπο που παίζουν πολλές ομάδες ειδικά στην άμυνα είναι απαραίτητο και σημαντικό στοιχείο το μακρινό σουτ. Είναι πολύ κομβικό ωστόσο να υπάρχει ισορροπία στις προσπάθειες μακριά και κοντά στο καλάθι τόσο για την ομάδα μας όσο και για σχεδόν όλες τις ομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ