Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Φερέλ – Έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Φερέλ – Έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μια πολύ σημαντική μεταγραφή, καθώς ο Γιόγκι Φερέλ έστειλε το συμβόλαιο του υπογεγραμμένο στο τριφύλλι.

Ο Γιόγκι Φερέλ πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού, αφού ο Αμερικανός γκαρντ έστειλε το συμβόλαιο του υπογεγραμμένο στους πράσινους. Το τριφύλλι βρισκόταν πολύ κοντά σε συμφωνία με τον παίκτη, όμως πλέον υπάρχει deal, με τον πρώην ΝΒΑερ να υπογράφει μέχρι το τέλος της σεζόν και να απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσθήκη για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, που υστερούσε στα πρώτα ματς της σεζόν στη θέση «1». Ο Παναθηναϊκός δούλεψε αρκετά τις τελευταίες μέρες την περίπτωση του Φερέλ και τον έπεισε να υπογράψει, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδας να έρχεται μέσα στις επόμενες μέρες στην Αθήνα για να μπει στις προπονήσεις και να τεθεί στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φερέλ έρχεται στην Ευρώπη για πρώτη φορά, αφού στο μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του αγωνιζόταν στο ΝΒΑ, με ένα μικρό πέρασμα και από τη G-League. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει κάνει καλή καριέρα στον «μαγικό κόσμο», έχοντας ήδη προλάβει να αγωνιστεί σε Μπρούκλιν Νετς, Κλίβελαντ Καβαλίερς, Ντάλας Μάβερικς, Σακραμέντο Κινγκς και Λος Άντζελες Κλίπερς. Στην καριέρα του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού μετράει 259 συμμετοχές, έχοντας 7,7 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ. Κορυφαία σεζόν της καριέρας του ήταν στους Μάβερικς το 2017-18, όταν έπαιξε και στα 82 ματς της regular season και είχε 11,3 πόντους, 4,3 ασίστ, 2,2 ριμπάουντ και 1,1 κλέψιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ