Ντάνιελς – «Ιστορική ομάδα ο Ηρακλής, να μπούμε στα playoffs»

Ντάνιελς – «Ιστορική ομάδα ο Ηρακλής, να μπούμε στα playoffs»

Ο Τράβις Ντάνιελς παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ηρακλή και ανέφερε πως στόχος του είναι να μπει η ομάδα στα playoffs.

Ο Τράβις Ντάνιελς είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή και παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις, μέσω των οποίων ξεκαθάρισε ότι στόχος του είναι να μπει η ομάδα στα playoffs.

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα, που θα έχω την ευκαιρία να παίξω μπάσκετ σε μια χώρα, την οποία γνωρίζω πολύ καλά από την παρουσία μου στο παρελθόν. Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση, γιατί έκανα ατομικές προπονήσεις στον Καναδά, αλλά θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να φτάσω στο επίπεδο, που θέλω κι εγώ και η νέα μου ομάδα. Περιμένω με ανυπομονησία να γνωρίσω τον προπονητή και τους νέους μου συμπαίκτες και να δουλέψω μαζί τους», ανέφερε αρχικά ο 29χρονος Αμερικανός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ξέρω ότι ο Ηρακλής είναι μια ιστορική ομάδα, με μεγάλη παράδοση. Επίσης, ξέρω ότι συμμετέχει στο FIBA Europe Cup, κάτι που σημαίνει ότι η σεζόν θα είναι απαιτητική. Να κερδίσει η ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια τη φετινή χρονιά και να βρεθεί στα playoffs του πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ