ΑΕΚ – Θέλει τον Άντονι Μπράουν (vid)

ΑΕΚ – Θέλει τον Άντονι Μπράουν (vid)

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του 29χρονου γκαρντ-φόργουορντ, Άντονι Μπράουν, ο οποίος στο παρελθόν είχε περάσει από τους Λος Αντζελες Λέικερς.

Τον άλλοτε παίκτη των Λος Αντζελες Λέικερς, Άντονι Μπράουν, έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα η ΑΕΚ, με την περίπτωση του 29χρονου, όμως, να παρουσιάζει πολλές δυσκολίες.

Ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ, ο οποίος σήμερα έχει γενέθλια, βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα των «κιτρινόμαυρων», αλλά η υπόθεσή του είναι αρκετά δύσκολη, καθώς έχει πολύ υψηλό κασέ. Ο Άντονι Μπράουν το καλοκαίρι είχε προταθεί μεταξύ άλλων στον Ολυμπιακό, χωρίς, όμως, τελικά οι Ερυθρόλευκοι να κινηθούν για την απόκτησή του.

Ο Άντονι Μπράουν έχει ύψος 2.01 μ. και πέρσι αγωνίστηκε στη Γαλλία με τη φανέλα της Μετροπολιτάν, έχοντας 12.2 πόντους και 42.8% στο τρίποντο στο εγχώριο πρωτάθλημα, ενώ στο Eurocup είχε 13.7 πόντους, αλλά και 46,9% στο τρίποντο.

Στην καριέρα του έχει παίξει σε τέσσερις ομάδες του ΝΒΑ, μεταξύ των οποίων είναι οι Λέικερς, ενώ είχε φορέσει επίσης τα χρώματα των Τίμπεργουλβς, Πέλικανς και Μάτζικ, ενώ
στην Ευρώπη έχει περάσει ακόμη από Παρτίζαν, Φουενλαμπράντα και Λιμόζ. Η ΑΕΚ έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του, η οποία όμως είναι πάρα πολύ δύσκολη. Παρόλα αυτά οι Κιτρινόμαυροι είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν τις πιθανότητές τους.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ