Καντζούρης – «Ήταν ένα πολύ δύσκολο πνευματικά παιχνίδι για την ομάδα μας»

Καντζούρης – «Ήταν ένα πολύ δύσκολο πνευματικά παιχνίδι για την ομάδα μας»

Ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε για τη νίκη του Κολοσσού Ρόδου επί του Απόλλωνα Πάτρας, αναφέροντας πως ήταν πολύ δύσκολο κυρίως πνευματικά.

Ο Κολοσσός Ρόδου επικράτησε του Απόλλωνα Πάτρας με σκορ 73-56, με τον Ηλία Καντζούρη να εμφανίζεται χαρούμενος και ανακουφισμένος για το θετικό αποτέλεσμα που κατάφερε να πάρει η ομάδα του.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ηλίας Καντζούρης:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο πνευματικά παιχνίδι για την ομάδα μας. Ο Απόλλων είναι μία πάρα πολύ επικίνδυνη ομάδα και είμαι σίγουρος ότι στη διάρκεια του πρωταθλήματος θα κάνει πολλές ζημιές. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε αυτά που έπρεπε, ούτε στην άμυνα και θεωρώ ότι από το αμυντικό μας πρόβλημα ξεκίνησε και μία πτώση της ψυχολογίας στην επίθεση.

Εκτελέσαμε αργά, χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ και κάποια λέι απ, που είχαν ως αποτέλεσμα να μείνουμε πίσω με επτά πόντους. Η απόδοση του δεύτερου ημιχρόνου, ειδικά στην άμυνα, θα πρέπει να αποτελέσει τον οδηγό για τη συνέχεια. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα και στον φίλο μου τον Νίκο και εμείς θα πρέπει να δούμε την επόμενη προπόνηση για να δούμε πώς θα μπορέσουμε να βελτιωθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ