ΠΑΟΚ – Εκτός με Ηρακλή οι Λοβ και Κάρτερ

ΠΑΟΚ – Εκτός με Ηρακλή οι Λοβ και Κάρτερ

Χωρίς τους Ζερμέιν Λοβ και Τζος Κάρτερ θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

O ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ηρακλή στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής και ο Αρης Λυκογιάννης δεν θα μπορεί να υπολογίζει τις υπηρεσίες των Ζερμέιν Λοβ και Τζος Κάρτερ.

Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά, παράλληλα μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι με τον Γηραιό, ενώ στάθηκε και στην ψυχολογία της ομάδα μετά από την ήττα από την Νίμπουργκ.

Οσα ανέφερε ο Ελληνας τεχνικός:

Για το ματς με τον Ηρακλή: «Έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη πρόκληση. Ένα παιχνίδι που έχει την δική του ξεχωριστή σημασία, αλλά και λόγω του κακού ξεκινήματος που έχουν κάνει και οι δύο ομάδες, προερχόμενες από ήττες τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στις Ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Είχαμε δύο ημέρες μπροστά μας και τρεις προπονήσεις για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να δώσουμε πληροφορίες στους παίκτες μας για τον αντίπαλο. Κι όλα με τα γνωστά προβλήματα και τις γνωστές απουσίες μας. Ευελπιστώ ότι θα δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει και σωματικά και πνευματικά ώστε να είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί για 40 λεπτά για να πάρουμε τη νίκη».

Σχολιάζοντας την ψυχολογική κατάσταση της ομάδας μετά την ήττα από τη Νίμπουρκ, αλλά και τη βοήθεια που μπορεί να δώσει η παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ, ο κόουτς Λυκογιάννης είπε: «Δεν είμαι άνθρωπος που πιστεύει ιδιαίτερα στην τύχη. Για να φτάσουμε στην τελευταία φάση, είχαν προηγηθεί άλλα πράματα που αν τα είχαμε με διαφορετικό τρόπο δεν θα είχαμε φτάσει στο τελευταίο σουτ. Από την άλλη έχουμε κερδίσει αρκετές φορές με αυτόν τον τρόπο, όπως κι έχουμε χάσει. Οπότε, πέφτεις ή ανεβαίνεις, αλλά μετά από λίγο το αφήνεις πίσω για να μπορέσεις να συνεχίσεις. Ο κόσμος για να μπορέσει να μας βοηθήσει και να γίνει αρωγός στην προσπάθεια μας πρέπει εμείς να του δώσουμε το έναυσμα με τον τρόπο που θα παίξουμε. Το ίδιο συνέβη και στο ματς με τη Νίμπουρκ. Όταν η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια στα τελευταία έξι λεπτά ο κόσμος μπήκε μαζί της στο παιχνίδι. Περιμένουμε και θέλουμε τον κόσμο, αλλά περιμένουμε ακόμη περισσότερο την δική μας αντίδραση και συγκέντρωση κι αν αυτό συμβεί τότε θα μπει πολύ περισσότερο και ο κόσμος στο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ