Μπαρτζώκας για Καϊμακόγλου – «Θα ήταν ένας καλός προπονητής»

Μπαρτζώκας για Καϊμακόγλου – «Θα ήταν ένας καλός προπονητής»

Το ενδεχόμενο να δει τον Κώστα Καϊμακόγλου σε ρόλο προπονητή σχολίασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ μίλησε και για την κοινή του παρουσία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο του Αμαρουσίου.

Μπορεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας να μην προτείνει σε κάποιον παίκτη του να γίνει προπονητής, ωστόσο για τον τεχνικό του Ολυμπιακού υπάρχουν και εξαιρέσεις. Μία τέτοια πρόκειται ο Κώστας Καϊμακόγλου. Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε το ενδεχόμενο να δει τον πρώην παίκτη του στους πάγκους και δήλωσε πως θα ήταν ένας καλός προπονητής, ενώ μίλησε και για την κοινή του παρουσία με τον Παναγιώτη στον πάγκο του Αμαρουσίου.

Αναλυτικά όσα είπε στο site της Euroleague:

«Μπορείς να μάθεις από τους καλύτερους προπονητές του NBA ή της Euroleague, μέχρι και από κάποιον προπονητή της τρίτης κατηγορίας στην Ελλάδα».

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη: «Στην πρώτη προπόνηση είπε στους παίκτες ότι θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα… Έμαθα πολλά από την αυτοπεποίθησή του. Η πίστη που είχε για την ομάδα πέρασε και στους παίκτες και είχαμε μία καταπληκτική σεζόν».

Για τον Κώστα Καϊμακόγλου: «Ήταν σαν πόιντ γκαρντ στο σώμα ενός φόργουορντ. Σαν τον προπονητή της ομάδας στο παρκέ. Δεν ξέρω αν θέλει να το κάνει, αλλά νομίζω θα ήταν ένας καλός προπονητής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ