Άρης – Κολοσσός Ρόδου 81-85

Άρης – Κολοσσός Ρόδου 81-85

Ο Κολοσσός Ρόδου χάρη στην εξαιρετική τρίτη περίοδο που πραγματοποίησε κατάφερε να περάσει από το Αλεξάνδρειο επικρατώντας του Άρη με σκορ 85-81.

Μια περίοδος ήταν αρκετή για τον Κολοσσό Ρόδου ώστε να κάμψει την αντίσταση του Άρη, επικρατώντας των «κιτρινόμαυρων» με σκορ 85-81, στο «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League.

Κορυφαίος για το σύνολο του Ηλία Καντζούρη ήταν ο Στέφαν Μομίροφ που σκόραρε 19 πόντους, με τον Κιμ Τιλί να έχει 17, ενώ από την άλλη πλευρά, για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ξεχώρισε ο εξαιρετικός Ολίβιερ Χάνλαν με 33 πόντους και ο Άντονι Κάουαν Τζ. που πρόσθεσε άλλους 21.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, με τον Άρη να ξεκινά καλύτερα προσπαθώντας να επιβάλλει τον ρυθμό του, όμως ο Κολοσσός βρήκε τον τρόπο να ισορροπήσει άμεσα την αναμέτρηση και να πιέσει αρκετά τους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι όμως κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια έχοντας ένα ισχνό προβάδισμα της τάξεως του ενός πόντου (39-38).

Στην τρίτη περίοδο οι Ροδίτες ήταν απλά απολαυστικοί, παίζοντας εξαιρετική άμυνα και εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο την επίθεσή τους κατάφεραν να τρέξουν ένα επιμέρους 29-18 και όχι απλά να πάρουν τα ηνία του ματς, αλλά και να χτίσουν μια καλή διαφορά στους δέκα πόντους. Στη συνέχεια ο Άρης προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεσή του, πλησίασε στο σκορ, όμως ο Κολοσσός άντεξε και έτσι κατάφερε να πάρει αυτό το μεγάλο διπλό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ