Καστρίτης – «Το παιχνίδι χάθηκε από την άμυνα»

Καστρίτης – «Το παιχνίδι χάθηκε από την άμυνα»

Στην κακή αμυντική λειτουργία του Άρη στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις του μετά την ήττα των «κιτρινόμαυρων» από τον Κολοσσό Ρόδου.

Ο Άρης ηττήθηκε από τον Κολοσσό Ρόδου με τον Γιάννη Καστρίτη να στέκεται στην κακή αμυντική λειτουργία που επέδειξε η ομάδα του.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως ήταν ένα κακό αποτέλεσμα και από πλευράς αυτοπεποίθησης η οποία και πλήγηκε.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Καστρίτης:

«Είναι κακό αποτέλεσμα, μας αφήνει πίσω κυρίως στον τομέα της αυτοπεποίθησης εκεί που είχαμε αρχίσει να τη χτίζουμε. Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπαθήσαμε, αλλά το κάναμε με λάθος τρόπο.

Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η προσέγγιση του αγώνα δεν ήταν ενδεδειγμένη, αυτό προκάλεσε εκνευρισμό, απώλεια συγκέντρωσης και ο Κολοσσός ήλεγξε το παιχνίδι. Μας προβληματίζει ο αριθμός των ασίστ και ο τρόπος με τον οποίο διαβάσαμε καταστάσεις. Προφανώς παίζει σημαντικό ρόλο ο τρόπος άμυνας του αντιπάλου.

Το παιχνίδι χάθηκε καθαρά από την άμυνα γιατί δεν είχαμε τη σωστή προσέγγιση. Ταυτότητα αυτής της ομάδας είναι να προσεγγίζει αμυντικά τα παιχνίδια να βγάζει ενέργεια, να κυριαρχεί στα ριμπάουντ και στην επίθεση να ψάχνει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Δεν το κάναμε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ