Βετούλας – «Ήμασταν μία γροθιά, είτε κάποιος έπαιξε ένα δευτερόλεπτο είτε 35 λεπτά»

Βετούλας – «Ήμασταν μία γροθιά, είτε κάποιος έπαιξε ένα δευτερόλεπτο είτε 35 λεπτά»

Ο Νίκος Βετούλας μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Απόλλωνα Πάτρας επί της ΑΕΚ.

Ο Απόλλων Πάτρας πήρε μια πολύ μεγάλη εντός έδρας νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, με τον Νίκο Βετούλα να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών του.

O Έλληνας τεχνικός τόνισε πως στόχος του ήταν να κουράσει τους Κολόμ και Παππά, αλλά και να μην σουτάρει ο Γέλοβατς, ενώ επισήμανε ότι όλοι όσοι αγωνίστηκαν ήταν μια γροθιά και άξιζαν τη νίκη.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Βετούλας:

«Θέλαμε να τρέξουμε το παιχνίδι και να έχουν καταπόνηση στην άμυνα και την επίθεση ο Κολόμ και ο Παππάς. Άλλος στόχος μας ήταν να μην σουτάρει ο Γέλοβατς μετά τα pop-out και καταστάσεις γιατί είναι πολύ καλός σουτέρ και μπορεί να πασάρει. Είχε 8/9 τρίποντα μέχρι τώρα. Επίσης, θέλαμε να δώσουμε την μπάλα στον Παππά και τον Κολόμ για να παίξουν 1 εναντίον 1 και με την πάροδο του χρόνου να κουραστούν και να μην έχουν δυνάμεις.

Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας ήμασταν τυχεροί γιατί πολλές ομάδες δεν θα βρουν την ΑΕΚ έτσι χωρίς τον Ανγκόλα και τον δεύτερο point guard, τον Φλιώνη, που πιέζει πάνω στην μπάλα. Σε αυτό το κομμάτι σταθήκαμε τυχεροί. Η δουλειά του κόουτς Δέδα ήταν πολύ πιο δύσκολη και η δική μας πιο εύκολη. Η αντίδραση που δείξαμε μετά το ντροπιαστικό 4ο δεκάλεπτο εναντίον του Κολοσσού που όλοι μας νιώσαμε ντροπή νομίζω ότι ήταν αυτοί που έπρεπε.

Δεν πρέπει να υποτιμούμε τους εαυτούς μας. Σήμερα ήμασταν μία γροθιά, είτε κάποιος έπαιξε ένα δευτερόλεπτο είτε 35 λεπτά. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες. Μόνο έτσι μπορούμε να πάμε μπροστά, παίζοντας σαν ομάδα και κερδίζοντας μικρά κομμάτια από κάθε παίκτη, είτε παίζει λίγο είτε παίζει πολύ, είτε είναι Έλληνας είτε Αμερικάνος».

Για τον Νίκο Δίπλαρο: «Είμαστε μία ομάδα που έχει δείξει πως όταν ο Νίκος είναι καλά είμαστε κι εμείς καλά. Ψάχνουμε να βρούμε το παιδί που θα τον βοηθήσει και θα τον υποστηρίξει στην θέση του πλέι μέικερ. Τον είχαμε πιο φρέσκο, βάλαμε παιδιά με ενέργεια. Τόμας και ΜακΛάφλιν στον τομέα των ριμπάουντ και της ενέργειας μάς βοήθησαν αρκετά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ