Φλόιντ – «Μόλις βρούμε ρυθμό τα πράγματα θα τακτοποιηθούν»

Φλόιντ – «Μόλις βρούμε ρυθμό τα πράγματα θα τακτοποιηθούν»

Ο Τζεχάιβ Φλόιντ έστειλε μήνυμα αντεπίθεσης για τον Παναθηναϊκό μέσα από το προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ.

Ο Τζεχάιβ Φλόιντ μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ιωνικό (18/10, 19:30) για την 3η αγωνιστική της Basket League, με τον Αμερικανό να τονίζει πως όταν οι πράσινοι βρουν ρυθμό, τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά για αυτούς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο προσωπικό του blog στο site του ΕΣΑΚΕ:

Αρχίζω να διαπιστώνω πόσο δύσκολο είναι να είσαι σε αυτό το επίπεδο. Τα ταξίδια, οι προπονήσεις, τα παιχνίδια, όλα έρχονται γρήγορα και όλοι πρέπει να είμαστε ψυχικά και σωματικά προετοιμασμένοι για την κάθε κατάσταση.

Το καλό είναι πως με όλα αυτά δεν υπάρχει χρόνος για υπερβολική σκέψη. Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι όπου παίζει σημαντικό ρόλο το μομέντουμ. Μόλις βρούμε το ρυθμό μας, τα πράγματα θα τακτοποιηθούν.

Όπως έχω αναφέρει ξανά πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα και θεωρώ πως όσο περνά ο καιρός, τόσο θα βελτιωνόμαστε. Είναι ακόμα νωρίς και κάθε παιχνίδι μετράει. Στην Ισπανία φτάσαμε κοντά στο να πάρουμε μια νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κοιτάζουμε μπροστά.

Τη Δευτέρα επιστρέφουμε στο σπίτι μας, στο ΟΑΚΑ και θα είναι αναζωογονητικό. Πάμε να γυρίσουμε σελίδα και να συνεχίσουμε μπροστά.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Τζεχάιβ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ