Σερέλης – «Αρχικά μόνο οι φανέλες ήταν μέσα στο γήπεδο» (vid)

Σερέλης – «Αρχικά μόνο οι φανέλες ήταν μέσα στο γήπεδο» (vid)

Ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στο κακό ξεκίνημα που έκανε το Λαύριο απέναντι στη Λάρισα, κρατώντας όμως την αντίδραση των παικτών του που έφερε στο τέλος τη νίκη.

Ο Χρήστος Σερέλης είδε το Λαύριο να αντιδρά μετά το κακό ξεκίνημα που έκανε απέναντι στη Λάρισα και να φτάνει στη νίκη με 75-66 για την 3η αγωνιστική της Basket League.

O Έλληνας τεχνικός μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της ΕΡΤ και αρχικά στάθηκε στην εμφάνιση των παικτών του στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά και στη αντίδραση που έβγαλαν στην πορεία του ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σερέλη:

Για το παιχνίδι με τη Λάρισα: «Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη διότι αρχικά μόνο οι φανέλες ήταν μέσα στο γήπεδο στα πρώτα 6-7 λεπτά. Ήμασταν πάρα πολύ κακοί αμυντικά, δίνοντας δικαιώματα στη Λάρισα που είναι μια καλή ομάδα να προηγείται 15 πόντους.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αρκετά καλά διαστήματα στην αμυντική μας συμπεριφορά. Θεωρώ ότι είναι μία νίκη που μας μεγαλώνει ως ομάδα καθώς έπρεπε να γυρίσουμε το σκορ με μεγάλη διαφορά από πολύ νωρίς και τα καταφέραμε. Η αντίδραση των παικτών είναι αυτό που κρατάμε. Αντιθέτως, εκείνο που πρέπει να βελτιώσουμε είναι στο πως ξεκινήσαμε το παιχνίδι με κακή νοοτροπία».
Για το παιχνίδι με τη Μάλαγα: «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο η Μάλαγα είναι το απόλυτο φαβορί, όπως και του BCL. Θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε. Αν παίξουμε όπως σήμερα στην αρχή θα είναι καταστροφικό. Θα δούμε τα λάθη μας και θα είμαστε έτοιμη για την Τετάρτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ