Απάντησε αρνητικά ο Γιατράς στον Ηρακλή

Απάντησε αρνητικά ο Γιατράς στον Ηρακλή

Ο Μάκης Γιατράς ευχαρίστησε την διοίκηση του Ηρακλή για την πρόταση συνεργασίας που το έκαναν, ωστόσο η απάντηση του ήταν αρνητική.

Ο Ηρακλής είχε καταθέσει πρόταση συνεργασίας στο Μάκη Γιατρά για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός απάντησε αρνητικά στην πρόταση του «Γηραιού».

Μετά από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα ανάμεσα στον Έλληνα τεχνικό και στην διοίκηση του Ηρακλή φάνηκε πως οι δύο πλευρές βρίσκονταν πολύ κοντά στη συμφωνία για να αναλάβει ο Γιατράς την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή.

Μάλιστα οι άνθρωποι του Ηρακλή είχαν την πρόθεση να παραδώσουν εν λευκώ την ομάδα στο Γιατρά και είχαν όλη την καλή διάθεση να αναλάβουν οποιοδήποτε οικονομικό κόστος για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ο Ηρακλής του προσέφερε διετές συμβόλαιο συνεργασίας ενώ μάλιστα δέχτηκαν και τον όρο που είχε βάλει ο Έλληνας τεχνικός να μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο του το ερχόμενο καλοκαίρι αν χρειαστεί.

Ωστόσο ο Μάκης Γιατράς παρόλο τις εγγυήσεις που είχε λάβει από τον Ηρακλή αποφάσισε να απαντήσει αρνητικά και να μην αναλάβει την τεχνική ηγεσία του «Γηραιού», καθώς είναι αμφίβολος για την ποιότητα της ομάδας και δεν είναι σίγουρος αν μπορεί να εργαστεί με τους παίκτες που έχει ο Ηρακλής αυτή τη στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ