Άρης – Επέστρεψε ο Πουλιανίτης, ατομικό για τον Σχίζα

Άρης – Επέστρεψε ο Πουλιανίτης, ατομικό για τον Σχίζα

Ο Γιάννης Καστρίτης είδε τον Στέλιο Πουλιανίτη να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ ο Σταύρος Σχίζας συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο (23/10), με τον Γιάννη Καστρίτη να έχει μια επιστροφή.

Συγκεκριμένα, είδε τον Στέλιο Πουλιανίτη να συμμετέχει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ ο Σταύρος Σχίζας συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα. Τέλος, εκτός παρέμειναν οι τραυματίες Όμηρος Νετζήπογλου και Γιάννης Σιδηροηλίας.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Ο Άρης συνέχισε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (23/10) με την ΑΕΚ, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση. Ο Στέλιος Πουλιανίτης επέστρεψε, μετά το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε, και ακολούθησε όλο το πρόγραμμα. Ο Σταύρος Σχίζας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη γάμπα. Απόντες ήταν οι τραυματίες Όμηρος Νετζήπογλου, Γιάννης Σιδηροηλίας.

Της προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση του προσεχούς αντιπάλου μέσω βίντεο. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Πέμπτη 21/10 με μία απογευματινή προπόνηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ