Ηρακλής – Ο Κακιούσης το φαβορί για τον πάγκο της ομάδας

Ηρακλής – Ο Κακιούσης το φαβορί για τον πάγκο της ομάδας

Ο Λευτέρης Κακιούσης φαντάζει αυτή τη στιγμή το μεγάλο φαβορί για να διαδεχθεί τον Θανάση Σκουρτόπουλο στον πάγκο του Ηρακλή, παράλληλα όμως εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις προπονητών.

Ο Ηρακλής βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την απομάκρυνση του Θανάση Σκουρτόπουλου. Ο Γηραίος είχε συζητήσεις με τον Μάκη Γιατρά, ωστόσο αυτές δεν ευοδώθηκαν και έτσι η αναζήτηση συνεχίζεται.

Ο Θοδωρής Δρακόπουλος έχει αναλάβει την υπόθεση, έχοντας πλέον σε πρώτο κάδρο έναν παλιό προπονητή του Ηρακλή. Ο λόγος για τον Λευτέρη Κακιούση, ο οποίος φαντάζει αυτή την στιγμή το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τα ηνία. Οι επαφές με τον 53χρονο κόουτς θα αρχίσουν σύντομα, με την περίπτωσή του να είναι η ιδανική για να συσπειρώσει και πάλι την ομάδα.

Παράλληλα όμως οι άνθρωποι του Γηραιού κοιτάνε και άλλους προπονητές σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις με τον Κακιούση δεν έχουν θετική κατάληξη. Το όνομα του Κώστα Φλεβαράκη έχει πέσει στο τραπέζι, με αυτά των Ζούρου και Λιμνιάτη να απομακρύνονται σαν ενδεχόμενο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ