Λοβ – «Αισθάνομαι καλά, δεν φοβόμαστε την Γαλατασαράι»

Λοβ – «Αισθάνομαι καλά, δεν φοβόμαστε την Γαλατασαράι»

Ο Ζερμέιν Λοβ έδωσε το σύνθημα για το παιχνίδι με την Γαλατασαράι.

Το απόγευμα της Πέμπτης (21/10) o Ζερμέιν Λοβ επέστρεψε πλήρως σε διαδικασία προπόνησης, αφήνοντας οριστικά πίσω του τον τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα του ΠΑΟΚ, στην πρεμιέρα της Basket League, με το Λαύριο (2/10). Πρόβλημα που τον κράτησε παροπλισμένο, αναγκαστικά, για τις επόμενες 4 υποχρεώσεις του «Δικεφάλου» (σ.σ. απέναντι σε Ιγκοκέα, Προμηθέα Πάτρας, Νίμπουρκ, Ηρακλή). Ο Αμερικανός γκαρντ, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα υφίσταται στα πλάνα του Αρη Λυκογιάννη στο προσεχές, εντός έδρας, ευρωπαϊκό ματς των «ασπρόμαυρων», για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champion League, με την Γαλατασαράι (25/10) και δεν κρύβει την ανυπομονησία του γι’ αυτό.

Για την επιστροφή του σε δράση, αλλά και το διάστημα που έμεινε θεατής της προσπάθειας που κατέβαλλαν οι συμπαίκτες του στο παρκέ, ο Λοβ εκφράστηκε σήμερα, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο διαδίκτυο.

«Είναι πολύ δυνατή ομάδα η Γαλατασαράι, αλλά δεν φοβάται κανένας από εμάς. Έχουμε κάνει σπουδαία πράγματα απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους και αυτός είναι ένας ακόμη δυνατός αντίπαλος με τον οποίο θα πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Μας αρέσουν οι προκλήσεις και είμαι σίγουρος ότι το βράδυ της Δευτέρας θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον», είπε αρχικά.

Πρόσθεσε λέγοντας για την κατάστασή του: «Αισθάνομαι πολύ καλά, δεν πονάω. Το μόνο που με απασχολεί είναι να βρω τον ρυθμό μου, να έχω ανάσες και τη φυσική κατάσταση που είχα πριν. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά μπάσκετ. Δεν με ανησυχεί οτιδήποτε έχει σχέση με το μυαλό.
Ποτέ στην καριέρα μου δεν είχα χάσει τόσα παιχνίδια. Στα 9 χρόνια που παίζω μπάσκετ, είχα απουσιάσει από 3 αγώνες συνολικά! Και τώρα, δεν μπορούσα να παίξω σε περισσότερα παιχνίδια και ήταν πραγματικά ένα πολύ άσχημο συναίσθημα. Και γίνεται ακόμη χειρότερο όταν η ομάδα δεν κερδίζει. Είναι τέτοιος ο χαρακτήρας μου, που δεν θέλω να λείπω από κανένα αγώνα, από καμία προπόνηση. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο, να είσαι έξω, να βλέπεις απλά χωρίς να μπορείς να βοηθήσεις, ιδιαίτερα στις ημέρες που τα πράγματα δεν πάνε καλά και η ομάδα σε χρειάζεται. Για αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω».

Κατέληξε ο Λοβ επικεντρώνοντας στην υποστήριξη των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην ομάδα. «Είναι εύκολο να υποστηρίζεις μία ομάδα που κερδίζει. Το σημαντικό είναι να είσαι εκεί στις δύσκολες στιγμές και οι φίλαθλοί μας το έδειξαν αυτό. Ήταν εκεί, μας στήριξαν ακόμη και μετά από άσχημα αποτελέσματα, ακόμη και αν η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά και όπως όλοι μας θα θέλαμε. Μας στήριξαν και φώναξαν για μας, ακόμη και στον αγώνα με το Λαύριο που παίξαμε άθλια. Περιμένω να έρθουν τη Δευτέρα στο γήπεδο για να μας υποστηρίξουν. Αυτοί οι φίλαθλοι είναι τα πάντα για μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ