Ζάρας – «Το φετινό πρωτάθλημα είναι από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών

Ζάρας – «Το φετινό πρωτάθλημα είναι από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών

Ο Θοδωρής Ζάρας μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της Λάρισας με τον Προμηθέα Πάτρας, αλλά και για το πόσο ανταγωνιστικό είναι το φετινό πρωτάθλημα.

Η Λάρισα αντιμετωπίζει τον Προμηθέα Πάτρας, και ο Θοδωρής Ζάρας, μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας από τη Θεσσαλία.

Παράλληλα ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ τόνισε πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι από τα καλύτερα και πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών.

Το blog του Θοδωρή Ζάρα:

«Παρά το γεγονός ότι χτίσαμε μία γερή βάση στο προηγούμενο παιχνίδι εντός έδρας με το Λαύριο και για τρία δεκάλεπτα είχαμε κεφάλι στο σκορ χάσαμε τον αγώνα και ήταν ομολογώ ένα καλό μάθημα για εμάς αυτή η ήττα καθώς το μπάσκετ περιλαμβάνει 40 αγωνιστικά λεπτά που πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος και δυνατός πνευματικά ότι και να γίνεται στο παιχνίδι .

Η 4η αγωνιστική μας βρίσκει αντιμέτωπους με τον Προμηθέα Πατρών που είναι μία ομάδα που παίζει σε υψηλούς ρυθμούς με αρκετό ταλέντο και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μην παρασυρθούμε από τον τρόπο που παίζουν και να μην τους δώσουμε εύκολα καλάθια, πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας και να χτυπήσουμε στα αδύνατα σημεία του αντιπάλου.

Διανύοντας πλέον σχεδόν τα μισά του πρώτου γύρου πιστεύω με σιγουριά πως το φετινό πρωτάθλημα είναι ένα από τα πιο δύσκολα και ανταγωνιστικά τα τελευταία χρόνια καθώς πολλές ομάδες είναι στο ίδιο μήκος κύματος αγωνιστικά και όλα τα ματς θα κρίνονται στις λεπτομέρειες το βιώσαμε εξάλλου και την προηγούμενη αγωνιστική που ενώ 30 λεπτά είχαμε τον πρώτο λόγο στον αγώνα τελικά το Λαύριο ήταν αυτό το οποίο έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ