Basket League – Το παιχνίδι των κιτρινόμαυρων ξεχωρίζει

Basket League – Το παιχνίδι των κιτρινόμαυρων ξεχωρίζει

Η 4η αγωνιστική της Basket League ανοίγει αυλαία με τρία παιχνίδια και το ΑΕΚ - 'Αρης να ξεχωρίζει.

Η δράση στη Basket League επιστρέφει, με το πρώτο «πιάτο» της 4ης αγωνιστικής να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις, με το παιχνίδι των κιτρινόμαυρων ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη να ξεχωρίζει.

Η αγωνιστική θα ξεκινήσει με δύο παιχνίδια στις 17:00. Ο Κολοσσός Ρόδου θα υποδεχθεί τον Ιωνικό, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Άρη, ενώ οι Νικαιώτες θα ψάξουν το πρώτο τους διπλό στο φετινό πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα στην Πάτρα, ο Προμηθέας θα φιλοξενήσει τη Λάρισα, όντας το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης. Η ομάδα του Λουίς Κασιμίρο θέλει να αφήσει πίσω της τις ήττες από Ολυμπιακό και Βαλένθια για Basket League και EuroCup αντίστοιχα και να ανέβει στο 3-1, ενώ οι Θεσσαλοί θα ψάξουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, παίζοντας χωρίς άγχος.

Όλα τα φώτα θα είναι στράμμενα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει τον Άρη. Ο Δικέφαλος δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μετρώντας δύο σερί ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη, οι οποίες συνδυάστηκαν και με κακές εμφανίσεις. Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν τη δεύτερη νίκη τους μετά από αυτή της πρεμιέρας απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον κορωνοϊό όμως να τους χτυπά την πόρτα, με την ΚΑΕ να ανακοινώνει χθες πως δύο μέλη του αγωνιστικού τμήματος βρέθηκαν θετικά στον COVID-19.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της Basket League:

Κολοσσός Ρόδου – Ιωνικός 17:00, ErtFlix

Προμηθέας – Λάρισα 17:00, ΕΡΤ3

ΑΕΚ – Άρης 20:00, ΕΡΤ3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ