Καμπούρης – «Πρέπει να παρουσιάσουμε τα τα ίδια στοιχεία, όπως με τον Άρη»

Καμπούρης – «Πρέπει να παρουσιάσουμε τα τα ίδια στοιχεία, όπως με τον Άρη»

Ο Νίκος Καμπούρης μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό και τόνισε πως πρέπει να παίξουν όπως στο παιχνίδι με τον Άρη.

Ο τεχνικός του Κολοσσού Ρόδου Νίκος Καμπούρης μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι με τον Ιωνικό (23/10, 17:00).

Aνέφερε ότι στο παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό ο Κολοσσός θα πρέπει να παρουσιαστεί, όπως στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη για να καταφέρει να πάρει την νίκη. Επιπλέον τόνισε πως θέλουν να παραμείνουν αήττητοι στην έδρα τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Καμπούρης στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Την προηγούμενη εβδομάδα καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη μας για φέτος, απέναντι στον Άρη, σε μια από τις πιο δυνατές έδρες του πρωταθλήματος. Η συγκέντρωση που είχαμε από την αρχή του παιχνιδιού, μαζί με την ενέργεια και την προσωπικότητα των παικτών μας σε συγκεκριμένα σημεία, μας βοήθησαν να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Για να μετρήσει όμως και να έχει σημασία αυτή η νίκη, πρέπει να παρουσιάσουμε τα ίδια στοιχεία, σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό, απέναντι στον Ιωνικό αυτή την εβδομάδα. Είναι μια αρκετά έμπειρη ομάδα, που παίζοντας περισσότερα παιχνίδια λόγω των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων έχει την ευκαιρία να έχει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά, κάτι το οποίο στην αρχή της χρονιάς, μπορεί να βοηθήσει.

Εμείς θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τις θετικές εικόνες που έχουμε από τα τελευταία δυο παιχνίδια μας και να βελτιώσουμε την εικόνα μας σε κάποιους τομείς.

Αν το καταφέρουμε, θεωρώ πως θα παραμείνουμε αήττητοι στην έδρα μας και αυτή την εβδομάδα.

Για άλλη μια φορά, περιμένουμε ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδό μας για να μας βοηθήσει να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ