Το Λαύριο-Απόλλων Πατρών με τη… γλώσσα των αριθμών

Το Λαύριο-Απόλλων Πατρών με τη… γλώσσα των αριθμών

Η αναμέτρηση Λαυρίου με τον Απόλλωνα Πατρών μπαίνει στο... μικροσκόπιο του ΕΣΑΚΕ.

Το Λαύριο θα υποδεχθεί τον νεοφώτιστο Απόλλωνα Πατρών, με τις δύο ομάδες να αναμένεται να μας προσφέρουν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Έτσι ο ΕΣΑΚΕ για ακόμη μία φορά βάζει στο… μικροσκόπιο τους δύο αντιπάλους και μας τους παρουσιάζει.

Η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

Δύο από τις τέσσερις ομάδες που μπήκαν με δύο νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Stoiximan Basket League θα τεθούν αντιμέτωπες αύριο (24/10, 17:00) στο κλειστό γυμναστήριο του Λαυρίου, όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Oscar. Το Λαύριο Megabolt άρχισε την προσπάθεια του με δύο εκτός έδρας νίκες επί του ΠΑΟΚ Mateco και της Λάρισας και ο Απόλλων Πάτρας Oscar με δύο εντός έδρας επιτυχίες, επί του Ιωνικού HCN Revolution και της ΑΕΚ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Η έδρα «μίλησε» και στα τέσσερα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων στο πλαίσιο της Stoiximan Basket League, στη διετία 2015-17 κατά την οποία συνυπήρξαν στην κατηγορία αφού και οι δύο έκαναν το 2/2 στο γήπεδο τους και μάλιστα με διψήφιες διαφορές.

Στα δύο ματς που έγιναν στο Λαύριο, η τοπική ομάδα επικράτησε…

*Με 80-64 στη σεζόν 2015-16 (Γιανγκ 14, Κέσελ 12 – Ντίλαρντ 19, Λαμπρόπουλος 12π, 10ρ.).

*Με 79-65 στη σεζόν 2016-17 (Γκρέι 15, Πάντερ 14 – Καλινόσκι 13, Μπάβτσιτς 12).

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ


ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT

* Με το αυριανό παιχνίδι το Λαύριο Megabolt θα συμπληρώσει τα 150 στην κανονική περίοδο της Stoiximan Basket League. Ο απολογισμός του ως τώρα είναι 71 νίκες και 78 ήττες.

+ Δεν είναι εύκολη υπόθεση το σουτ απέναντι στην άμυνα του Λαυρίου Megabolt που μπήκε στο Πρωτάθλημα με μέσο όρο 4,3 κοψιμάτων, τον μεγαλύτερο μεταξύ των 13 ομάδων της κατηγορίας.

– Η ομάδα της λαυρεωτικής έχει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα, εκτελώντας με 27,3%.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ OSCAR

* Ο Γιώργος Τσαλμπούρης θα συμπληρώσει 100 εμφανίσεις στη Stoiximan Basket League στην οποία έκανε ντεμπούτο στις 25 Μαίου 2016 με την ΑΕΚ, στον τρίτο μικρό τελικών των πλέι οφ κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη (74-69). Οι 99 συμμετοχές του στο Πρωτάθλημα κατανέμονται ως εξής: 46 με την ΑΕΚ, 29 με τον Κολοσσό H Hotels, 21 με τον ΠΑΟΚ και τρεις με τον Απόλλωνα Oscar.

+ Η ομάδα του Νίκου Βετούλα είναι η πιο συνεπής ως τώρα από τη γραμμή του φάουλ. Εκτέλεσε στις πρώτες αγωνιστικές με 83,3% στις βολές.

– Ο Απόλλων Oscar είχε τις λιγότερες δεύτερες επιθέσεις από τις 13 ομάδες της Stoiximan Basket League στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Έχει μέσο όρο 6,3 επιθετικών ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ