Μπούτσκος – Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τον Ηρακλή, είμαι υπερήφανος για τα παιδιά»

Μπούτσκος – Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τον Ηρακλή, είμαι υπερήφανος για τα παιδιά»

Εμφανώς συγκινημένος στις δηλώσεις του ο Παντελής Μπούτσκος,ανακοίνωσε πως ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τον Γηραιό. Στην τεχνική ηγεσία ο Στέργιος Κουφός, ο οποίος βρέθηκε στο Ιβανώφειο.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ηρακλή μετά από ένα ματς-θρίλερ το οποίο κρίθηκε στην παράταση με 96-90. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο υπηρεσιακός προπονητής του Ηρακλή Παντέλης Μπούτσκος,εμφανώς συγκινημένος  αποκάλυψε πως το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν το τελευταίο στον πάγκο του Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:   

«Ήταν μια μεγάλη μάχη απέναντι σε μια ομάδα που παίζει ολοκληρωτικό μπάσκετ και είναι από τα πιο δυνατά ονόματα της Ευρωλίγκα. Αξίζει ένα μεγάλο credit στον Ολυμπιακό και στο τεχνικό τιμ γιατί εμφανίζεται η ομάδα μεγάλη πείνα σε κάθε ματς.

Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στον Ηρακλή, αποχαιρέτησα τα παιδιά στα αποδυτήρια, είμαι περήφανος, υπήρχε διάθεση να θυσιαστεί ο ένας για τον άλλον και το πρόγραμμα από δω και πέρα είναι πιο βατό. Όλος ο οργανισμός δοκιμάστηκε σκληρά. Είναι υπέροχο που ο κόσμος τραγουδάει για την ομάδα ακόμα και τώρα.

Είναι πολλοί προπονητές που δε ζητιανεύουν λίγη προβολή, είναι προπονητές που δε ζητάνε ανταποδοτικές σχέσεις. Όταν βλέπεις το πάθος αυτών των παιδιών να προσπαθούν να βελτιωθούν είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για έναν προπονητή. Σας ευχαριστώ όλους και τον Ηρακλή και τον Γιώργο Τσιάρα που χάρη σε αυτόν υπάρχει ο Ηρακλής.

Ήταν κατάθεση ψυχής όλο αυτό. Καλή επιτυχία στο καινούριο προπονητικό επιτελείο και είπα στα παιδιά να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να πάρουν τις νίκες που χρειάζεται τόσο πολύ ο Ηρακλής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ