Δρακόπουλος – «Ο Κουφός θα είναι ο νέος μας κόουτς»

Δρακόπουλος – «Ο Κουφός θα είναι ο νέος μας κόουτς»

O ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ηρακλής βρέθηκε στο Ιβανώφειο και μετά το τέλος του αγώνα προανήγγειλε μεταγραφές αλλά και την έναρξη συνεργασίας με τον Στέργιο Κουφό.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Ηρακλής Θόδωρος Δρακόπουλος βρέθηκε στο Ιβανώφειο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ολυμπιακό.

Την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό παρακολούθησε και ο νέος τεχνικός του «Γηραιού» Στέργιος Κουφός ο οποίος αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να αναλάβει και επίσημα την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης σε δηλώσεις του προανήγγειλε ότι η ομάδα θα είναι ισχύει θα με τουλάχιστον δύο παίκτες, ενώ αναφέρθηκε και στον νέο προπονητή της ομάδας Στέργιο Κουφό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θόδωρος Δρακόπουλος: 

«Είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά χάνουμε τα παιχνίδια στις λεπτομέρειες. Θα ενισχυθούμε σίγουρα με δύο παίκτες καθώς η ομάδα το χρειάζεται».

«Επιλέξαμε τον Στέργιο Κουφό, διότι ο Ηρακλής είναι πολύ ιδιαίτερο σωματείο και χρειάζεται έμπειρο κόουτς, που θα αντέξει το ψυχολογικό βάρος. Αυτός θα είναι ο νέος κόουτς και θα επισημοποιηθεί άμεσα η συνεργασία μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ