Σερέλης – «Είμαι ευχαριστημένος, μπορούσαμε και καλύτερα»

Σερέλης – «Είμαι ευχαριστημένος, μπορούσαμε και καλύτερα»

Ο Χρήστος Σερέλης στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά τη νίκη του Λαυρίου επί του Απόλλωνα Πάτρας.

Το Λαύριο επικράτησε του Απόλλωνα Πάτρας με 82-66 για την 4η αγωνιστική της Βasket League.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, στις δηλώσεις που παραχώρησε δήλωσε αρκετά ευχαριστημένος από το πώς διαχειρίζεται ως τώρα η ομάδα του τις αυξημένες υποχρεώσεις, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη.

Ο Έλληνας τεχνικός έμεινε αρκετά ευχαριστημένος, ωστόσο όπως τόνισε η ομάδα του θα μπορούσε να παίξει πολύ καλύτερα στο σημερινό παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης:

«Ξέραμε ότι είχαμε ένα πονηρό ματς. Έπρεπε να διαχειριστούμε ότι ήμασταν το φαβορί, ενώ η ομάδα είχε κούραση ψυχολογικά κυρίως μετά την ήττα στη Μάλαγα. Ο Απόλλων προερχόταν από μεγάλη νίκη και είχε καλή ψυχολογία, δεν είχε τίποτα να χάσει. Θεωρώ πως το παιχνίδι κρίθηκε στο ότι ήμασταν αρκετά σοβαροί αμυντικά και ότι είχαμε μεγαλύτερο ροτέισον από τον Απόλλωνα.

Καταφέραμε και πήραμε μεγάλες διαφορές, κάτι που μας έδωσε ηρεμία, την οποία τη χαλάσαμε με κάποιες κακές επιλογές απέναντι στη ζώνη του Απόλλωνα. Δώσαμε δικαίωμα να πλησιάσει ο αντίπαλος, αλλά με κάποιες καλές άμυνες ξεφύγαμε. Είμαι ευχαριστημένος, κάναμε λάθη, μπορούσαμε καλύτερα αλλά έχουμε αρχίσει τη σεζόν αρκετά καλά. Ο δρόμος είναι να δουλεύουμε καλά στην προπόνηση. Ετοιμαζόμαστε πλέον για το ματς με τον Άρη που είναι πολύ δύσκολο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ