Αρης – Την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη ο Κέλι (vid)

Αρης – Την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη ο Κέλι (vid)

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ την ερχόμενη Πέμπτη (28/10) θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στον Αρη.

Τις βαλίτσες του για την Ελλάδα ετοιμάζει ο Τζέιμς Κέλι. Όπως έγινε γνωστό από τον Αρη το απόγευμα της Τρίτης (26/10), την ερχόμενη Πέμπτη (28/10) ο Αμερικανός θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στους Κίτρινους.

Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ ανακοινώθηκε την Δευτέρα (25/10) από τον Αρη και αναμένεται την Πέμπτη στην Ελλάδα για να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη, με στόχο να αγωνιστεί το συντομότερο δυνατό.

Οι Θεσσσαλονικείς, μετά από τέσσερις αγώνες στην Basket League, προχώρησαν στην απόκτηση του Τζέιμς Κέλι, καθώς ο προπονητής της ομάδας της συμπρωτεύουσας, Γιάννης Καστρίτης, είχε διαπιστώσει ότι υπάρχει πρόβλημα στις θέσεις «4» και «5».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ πέρσι δεν είχε ομάδα, με αποτέλεσμα η κατάστασή του να αποτελεί ερωτηματικό. Ο προπονητής του Αρη και οι συνεργάτες του περιμένουν να τον δουν από κοντά και να αποφασίσουν τι πρόγραμμα θα ακολουθήσει για να τεθεί στη διάθεσή του το συντομότερο δυνατό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ