ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Όποιος δουλεύει δικαιώνεται» δήλωσε ο Μανωλόπουλος

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Όποιος δουλεύει δικαιώνεται» δήλωσε ο Μανωλόπουλος

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Σωτήρης Μανωλόπουλος στις δηλώσεις του μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τόνισε πως η δουλειά δικαίωσε την Ένωση και της έδωσε τη νίκη.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ήταν σούπερ ικανοποιημένος μετά την τεράστια πρόκριση της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού. Είχε δεχθεί μεγάλη αμφισβήτηση, αλλά με την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου έδωσε κι αυτός τις δικές του απαντήσεις.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Το να πω ότι είναι μια τεράστια νίκη είναι λίγο. Πάμε στον τελικό, είναι νίκη εναντίον του Παναθηναϊκού. Καταλαβαίνει κανένας πως είναι τεράστια νίκη. Το μπάσκετ έχει να κάνει με την ενέργεια του παίκτη για 40′. Με αυτό τον κόσμο και τη βοήθειά του μπορούμε να βγάλουμε ενέργεια.

Θέλω να τον ευχαριστήσω γι’ αυτή τη βοήθεια. Έχουμε περάσει μια δύσκολη φάση, όπως όλοι ξέρετε. Θέλω σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου. Από τους φροντιστές, τους φυσιοθεραπευτές, τους μάνατζερ, το ιατρικό τιμ, που με έχει βοηθήσει πολύ, αλλά και τους άμεσους συνεργάτες μου, που με βοήθησαν με το πρόβλημα υγείας που είχα.

Τέλος αφήνω τους παίκτες, που νομίζω ότι για 40′ έπαιξαν ο ένας για τον άλλον, για την ομάδα και την φανέλα. Όποιον έφερα από τον πάγκο βοήθησε. Θέλω να τους πω ευχαριστώ και συγχαρητήρια. Ό,τι και να πω είναι λίγο. Τους είπα να χαρούν για 2-3 ώρες.

Για το αν αισθάνεται ότι υπάρχει… έξτρα κίνητρο, ύστερα από όσα γράφτηκαν τελευταία και αν πιστεύει ότι το συγκεκριμένο ματς δικαιώνει την ΑΕΚ για τις επιλογές του καλοκαιριού: «Για το πρώτο κομμάτι δεν έχω να πω κάτι. Δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Το μόνο που μπορώ και ξέρω να κάνω είναι να δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ με όλα τα μέλη της ομάδας για να γίνουμε καλύτεροι. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη τον Οκτώβριο. Χρειάζεται υπομονή. Αν την έχουμε ή όχι δεν μπορώ να κάνω κάτι. Για το δεύτερο κομμάτι, πιστεύω στους παίκτες που έχουμε. Προσπαθώ να πάρω το καλύτερο. Θεωρώ ότι υπάρχει ανταπόκριση και θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια».

Για το αν θεωρούσε πως είναι «θέμα χρόνου» να έρθει ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα δώσει ηρεμία: «Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, μια νίκη που σε πάει στον τελικό.

Αν πω ότι είμαστε 100% έτοιμοι, δεν είμαστε. Κανείς δεν είναι. Δουλειά, δεν ξέρω κάτι άλλο, δουλειά. Όποιος δουλεύει σε βάθος χρόνου δικαιώνεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ