ΑΕΚ – Ξεχωριστή προπόνηση για ιδιαίτερο σκοπό (pics)

ΑΕΚ – Ξεχωριστή προπόνηση για ιδιαίτερο σκοπό (pics)

Μια προπόνηση διαφορετική από τις άλλες έκανε σήμερα η ΑΕΚ, υπό την παρουσία μελών συλλόγου ΑμεΑ.

Η ΑΕΚ έδειξε για μια ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, με τη σημερινή της προπόνηση της «Ένωσης» να είναι ανοικτή για ειδικούς προσκεκλημένους.

Η ομάδα του Μάκη Αγγελόπουλου άνοιξε τις πόρτες του νέου γηπέδου στα Άνω Λιόσια για τα μέλη του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Α.μεΑ. «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ». Οι παίκτες φωτογραφήθηκαν και μίλησαν μαζί τους, χαρίζοντάς τους μια μπάλα και μαι φανέλα υπογεγραμμένη από όλους.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΚΑΕ στο Facebook:

«Μία διαφορετική προπόνηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο ΣΠΙΤΙ μας. Μεγάλα παιδιά του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Α.μεΑ. «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ», που εδρεύει στα Άνω Λιόσια, οι νέοι φίλοι της Ομάδας μας, σε άκρως συγκινησιακό κλίμα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των παικτών της «Βασίλισσας».

Μετά το τέλος της προπόνησης έπαιξαν μπάσκετ με τους αθλητές της ΑΕΚ, οι οποίοι τους δώρισαν μία συλλεκτική κιτρινόμαυρη μπάλα μπάσκετ με τις υπογραφές τους. Η συνεργασία ΑΕΚ BC και «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ», η εκκίνηση της οποίας πραγματοποιήθηκε στις 14 Οκτωβρίου 2021 θα κλιμακωθεί το επόμενο διάστημα με ποικίλες δράσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ