Σχίζας – «Να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας»

Σχίζας – «Να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας»

Ο Σταύρος Σχίζας μίλησε ενόψει του παιχνιδιού του Άρη με το Λαύριο και τόνισε ότι πρέπει εκείνος και οι συμπαίκτες του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Ο Άρης υποδέχεται το Λαύριο το Σάββατο (30/10) και ο Στάυρος Σχίζας αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας ότι πρέπει εκείνος και οι συμπαίκτες του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Όλοι γνωρίζουμε την κρισιμότητα του αγώνα με το Λαύριο. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που μοιάζει πάρα πολύ με μας. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα είναι πάνω – κάτω, πολύ γρήγορο.

Έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλη την εβδομάδα. Αυτό που μένει είναι να βγάλουμε αυτά που δουλέψαμε, στον αγώνα. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας, τακτικά να είμαστε όπως πρέπει. Αν κάνουμε αυτά που πρέπει, πιστεύω ότι θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Θέλουμε όπως πάντα τη βοήθεια του κόσμου. Τον θέλουμε στο πλευρό μας για να επιστρέψουμε στις νίκες. Είμαστε σίγουροι ότι θα έρθει στο γήπεδο και θα μας στηρίξει.

Θέλω να καλωσορίσω στην ομάδα τον νέο παίκτη μας, Τζέιμς Κέλι. Είναι ένα παιδί που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Ταιριάζει στο στιλ παιχνιδιού μας. Πιστεύω είναι αυτό που μας έλειπε, δεν είχαμε έναν τόσο καλό pick and dive παίκτη. Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει στην επίθεση, αλλά και στην άμυνά με το μέγεθός του.

Κλείνοντας, θέλω να πω χρόνια πολλά στην Ελλάδα και όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, με την ευκαιρία της χθεσινής γιορτής της 28ης Οκτωβρίου. Να μην ξεχνάμε να λέμε και τη λέξη «όχι» σε διάφορα πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ