Καμπερίδης – «Προσοχή και άμυνα με το Περιστέρι»

Καμπερίδης – «Προσοχή και άμυνα με το Περιστέρι»

Στην άμυνα στάθηκε ο Γιώργος Καμπερίδης εν όψει της αναμέτρησης με το Περιστέρι.

Σοβαρότητα, προσοχή και άμυνα. Αυτά είναι τα στοιχεία τα οποία θα πρέπει να βγάλει ο ΠΑΟΚ απέναντι στο Περιστέρι, όπως ανέφερε ο Γιώργος Καμπερίδης.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Η επιστροφή μας στο Ελληνικό πρωτάθλημα έρχεται μετά από δύο νίκες κι αυτό μας κάνει να αισθανθούμε καλύτερα. Ανακούφιση αρχικά για τις πρώτες νίκες, μετά από το άσχημο ξεκίνημα. Αυτές οι νίκες μας έδωσαν καλύτερη ψυχολογία και εγώ από την πλευρά μου αισθάνομαι πολύ καλύτερα μετά τον τραυματισμό που είχα.

Εκτός από τα αποτελέσματα, βοήθησε και η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος μας στο γήπεδο. Πέρσι ήταν ένα άδειο γήπεδο. Το ζούμε φέτος πολύ διαφορετικά, με τον κόσμο μας στην κερκίδα.

Δίπλα μας και στα άσχημα αποτελέσματα στην αρχή και στις νίκες που ακολούθησαν. Μας βοηθούν πάρα πολύ, μας δίνουν ώθηση, ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές των αγώνων. Τους περιμένουμε και στο παιχνίδι με το Περιστέρι. Ξέρουμε ότι θα είναι δίπλα μας οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και θα μας βοηθήσουν.

Είναι σημαντικό και δύσκολο το παιχνίδι της Κυριακής. Θέλει μεγάλη προσοχή, ιδιαίτερα στην προσωπική άμυνα. Από το «Παλατάκι» δεν πρέπει να περνάει κανείς. Με την παρουσία του κόσμου και με την δική μας μεγάλη προσπάθεια πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Πρέπει να έχουμε υπομονή όμως, να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και να το κάνουμε με πάθος και αποφασιστικότητα. Αυτά τα στοιχεία άλλωστε νομίζω ότι μας διακρίνουν ως ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ