Παπαδάκης – «Ψάχνουμε τη νίκη που θα μας δώσει ψυχολογία»

Παπαδάκης – «Ψάχνουμε τη νίκη που θα μας δώσει ψυχολογία»

Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση του Ηρακλή με τη Λάρισα για την Basket League.

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει τη Λάρισα για την Basket League και ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης μέσα από blog του στον ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση.

Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε πως θα είναι ένα παιχνίδι που θα το κερδίσει όποιος το θέλει περισσότερο, ενώ επισήμανε ότι η νίκη θα δώσει μεγάλη ψυχολογία στον «Γηραιό».

Το blog του Κωνσταντίνου Παπαδάκη:

«Γεια σας και πάλι φίλοι μου.

Μια πολύ δύσκολη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της, με μια καλή και μια κακή εμφάνιση, στα παιχνίδια, που δώσαμε σε Ελλάδα και Ευρώπη, αντίστοιχα.

Πλέον, έχουμε να διαχειριστούμε την κούραση, την οποία προκάλεσε το πολύ δύσκολο ταξίδι, που είχαμε μεσοβδόμαδα στο Μαυροβούνιο και να προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε, όσο πιο γρήγορα γίνεται στη φιλοσοφία και σε όσα ζητάει ο coach Κουφός από εμάς .

Την Κυριακή, έχουμε έναν πολύ δύσκολο, εκτός έδρας αγώνα, στη Λάρισα. Μια καλοδουλεμένη και σκληρή ομάδα, η οποία θέλει την νίκη όσο και εμείς, καθώς θα μας δώσει άλλον αέρα και ψυχολογία, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Αυτά τα παιχνίδια, τα κερδίζει αυτός, που τα θέλει περισσότερο, που βουτάει για κάθε διεκδίκηση μπάλας και είναι σκληρός και στις δυο πλευρές του παρκέ.

Προσωπικά, είμαι πολύ χαρούμενος, που επιστρέφω, σε γνώριμα λημέρια. Θα συναντήσω γνωστούς και φίλους, που απέκτησα την περυσινή χρόνια. Όταν, όμως, ξεκινήσει η αναμέτρηση, όλα αυτά μένουν στην άκρη και δίνεις τα πάντα για να νικήσει η ομάδα σου.

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ