Μποχωρίδης – «Είναι δύσκολο όταν δεν παίζεις σε όλα τα παιχνίδια, να είμαι έτοιμος όταν χρειάζεται»

Μποχωρίδης – «Είναι δύσκολο όταν δεν παίζεις σε όλα τα παιχνίδια, να είμαι έτοιμος όταν χρειάζεται»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μετά την νίκη επί του Κολοσσού έκανε δηλώσεις στην ΕΡΤ, μιλώντας για τον φετινό Παναθηναϊκό, ενώ σχολίασε και τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, Λευτέρης Μποχωρίδης, μετά την επικράτηση των «πράσινων» επί του Κολοσσού Ρόδου (77-54), μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την φιλοσοφία του Δημήτρη Πρίφτη, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στον μικρό χρόνο συμμετοχής του.

Αναλυτικά όσα είπε ο 27χρονος:

«Θέλαμε να βασιστούμε στην άμυνά μας, γιατί είναι κάτι που θα μας βοηθήσει και στην επίθεση. Μας στοιχίζει στην εξέλιξη του παιχνιδιού όταν δεν παίζουμε καλή άμυνα. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, είχαμε και δύσκολο πρόγραμμα στην Ευρωλίγκα. Τα αφήνουμε πλέον όλα πίσω, κοιτάμε τη συνέχεια. Η φιλοσοφία του προπονητή είναι να εκμεταλλευτούμε όλο το γήπεδο, μόνο έτσι θα μπορούμε να μικρύνουμε τη διαφορά ποιότητας που μπορεί να υπάρχει με κάποια ομάδα. Θέλει πίεση και να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Υπάρχει αρκετό ταλέντο σ’ αυτή την ομάδα και πιστεύω ότι μπορεί να παίξει καλά στην επίθεση. Κάθε φορά παλεύω, είναι δύσκολο όταν δεν έχεις μεγάλο χρόνο συμμετοχής και δεν παίζεις σε όλα τα παιχνίδια. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και να είμαι έτοιμος όταν χρειάζεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ