Καντζούρης – «Δεν υπήρχε κανένα θετικό στοιχείο από αυτό το ματς»

Καντζούρης – «Δεν υπήρχε κανένα θετικό στοιχείο από αυτό το ματς»

Καθόλου ικανοποιημένος δεν ήταν ο Ηλίας Καντζούρης από την εμφάνιση του Κολοσσού απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Κολοσσός Ρόδου δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού απέναντι στον Παναθηναϊκού, φεύγοντας από το ΟΑΚΑ με ήττα 77-54. Ο Ηλίας Καντζούρης δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα που έβγαλαν οι παίκτες στο παρκέ, τονίζοντας στις δηλώσεις του πως δεν υπάρχει κάτι θετικό να κρατήσει από αυτό τον αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Ο Παναθηναϊκός κέρδισε απόλυτα δίκαια. Δεν είναι βραδιά που μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Δεν παίξαμε καλά, δεν είχαμε καλή λειτουργία και όταν παίζεις απέναντι σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός τα πράγματα εξελισσονται απολύτως φυσιολογικά. Τώρα πρέπει να δούμε τα λάθη μας όπως και τα προβλήματα που έχουμε και αυτό που μας προέκυψε με τον Μαργαρίτη, αλλά μια λειτουργία ομάδας δεν πρέπει να επηρεάζεται από τέτοια πράγματα. Πρέπει να βελτιωθούμε και να δουλεύουμε συνέχεια.

Δεν υπήρχε κανένα θετικό στοιχείο από αυτό το ματς. Ήμασταν πολύ κακοί και το βίντεο και η ανάλυση θα είναι πολύ μεγάλα. Δεν λειτουργήσαμε σωστά και ήταν φυσιολογικό αυτό που συνέβη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ