Ο Κουίνσι Έισι έχει παίξει στα «Χελωνονιντζάκια»

Ο Κουίνσι Έισι έχει παίξει στα «Χελωνονιντζάκια»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Κουίνσι Έισι, έχει πραγματοποιήσει μια guest εμφάνιση στην ταινία τα «Χελωνονιντζάκια»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Κουίνσι Έισι, ο οποίος είχε μια αξιόλογη παρουσία στο ΝΒΑ, αλλά και στην Μπακάμπι Τελ Αβίβ την σεζόν 2019-2020. Ωστόσο το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού έχει κάνει και μια guest εμφάνιση στην στην ταινία τα «Χελωνονιντζάκια» το 2016.

Ο Αμερικανός φόργουορντ την περίοδο που αγωνιζόταν στους Νικς και είχε πραγματοποιήσει μια ολιγόλεπτη εμφάνιση στην ταινία μαζί με άλλες αστέρες του μπάσκετ.

Μαζί του είχαν εμφανιστεί στην ταινία ο Καρμέλο Άντονι, ο Τζέι Τζέι Ρέντικ, ο Ματ Μπαρνς, ο Λάνγκστον Γκάλογουεϊ, ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν, ο Λούις Άμουντσον, ο Αντρέα Μπαρνιάνι, αλλά και ο νυν παίκτης της Αναντολού Εφές, Σέιν Λάρκιν.

Μάλιστα, τότε ο Έισι είχε σχολιάσει τη σύντομη συμμετοχή του στην ταινία με μια ανάρτηση του στο Instagram:

«Να δείτε όλοι τη νέα ταινία των Ninja Turtles. Έκανα το κινηματογραφικό μου ντεμπούτο. Ήταν για 3 δευτερόλεπτα, αλλά είμαι μέσα!». Ακόμα, είχε αναφέρει πως είναι ο νέος Ντένζελ Γουάσινγκτον και πως αυτή ήταν μόνο η αρχή της καριέρας του ως ηθοποιού.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Quincy Acy (@quincyacy)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ