Σχίζας – «Δεν μας αξίζει το 1-4, οι νίκες θα έρθουν»

Σχίζας – «Δεν μας αξίζει το 1-4, οι νίκες θα έρθουν»

Ο Σταύρος Σχίζας θεωρεί ότι ο Άρης αδικείται από το ρεκόρ του στη Basket League ως τώρα και πως οι νίκες θα έρθουν με υπομονή, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο Άρης δεν έχει ξεκινήσει καλά τοπρωτάθλημα, έχοντας 4 ήττες σε 5 ματς, αλλά ο Σταύρος Σχίζας πιστεύει πως είναι θέμα χρόνου μέχρι να «γυρίσει ο διακόπτης».

Ο φόργουορντ των Θεσσαλονικέων μίλησε στον ΕΣΑΚΕ για το μέχρι τώρα αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας και το ματς με τον Προμηθέα στην Πάτρα το Σάββατο (6/11 20:00).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα, απέναντι σε μία ποιοτική και γεμάτη ομάδα όπως ο Προμηθέας. Η ομάδα προετοιμάστηκε κατάλληλα για να παρουσιαστεί όπως πρέπει στο παρκέ και να διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί.

Προερχόμαστε από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, οι οποίες ήρθαν όλες… στα σημεία. Η ομάδα είναι ανταγωνιστική και πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να έρθουν οι απαραίτητες νίκες. Έχω πίστη στην ομάδα, δεν πιστεύω ότι μας αξίζει το 1-4 που μετράμε έως τώρα και θα κάνουμε τα πάντα για να αναρριχηθούμε στη βαθμολογία.

Όπως σε κάθε ματς, έτσι και σ’ αυτό της Πάτρας η ομάδα θα τα δώσει όλα. Πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Το φετινό πρωτάθλημα έχει δείξει ότι οποιαδήποτε αδράνεια μπορεί να κοστίσει, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από μόλις πέντε αγωνιστικές, υπάρχει μόνο μία αήττητη ομάδα (Ολυμπιακός) και καμία χωρίς νίκη.

Το Σάββατο πρέπει να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι και να περιορίσουμε το τρανζίσιον παιχνίδι και το καλό μακρινό σουτ του Προμηθέα. Παράλληλα, να έχουμε υπομονή στην επίθεση και να ελέγξουμε το αμυντικό ριμπάουντ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ