Άρης – Χωρίς τον Σχίζα στην Πάτρα

Άρης – Χωρίς τον Σχίζα στην Πάτρα

Ο Άρης αναχωρεί σήμερα (5/11) για την Πάτρα, με τον Σταύρο Σχίζα να μην προπονείται εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη γάμπα.

Ο Άρης έχει δύσκολο έργο στην 6η αγωνιστική της Basket League καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Προμηθέα Πατρών (6/11, 20:00). Οι κιτρινόμαυροι αν και ξεκίνησαν εντυπωσιακά το πρωτάθλημα με τη νίκη τους απέναντι στον Παναθηναϊκό, δεν είχαν ανάλογη συνέχεια και έτσι μετά από πέντε αγώνες έχουν ρεκόρ 1-4.

Ο Γιάννης Καστρίτης δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Σταύρο Σχίζα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στη γάμπα και δεν συμμετείχε στην πρωινή προπόνηση. Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεση του, με τον Άρη να αναχωρεί σήμερα (5/11) για την αχαϊκή πόλη, εκεί όπου θα προπονηθεί αύριο το πρωί, λίγες ώρες πριν τον αγώνα.

Ο βοηθός του Καστρίτη, Βαγγέλης Σπυρίδης προέβη ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης για τους Θεσσαλονικείς, όπου ανέφερε: «Παίζουμε με μία δυνατή ομάδα η οποία αγωνίζεται στο EuroCup. Θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, κάτι που κάναμε σε όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια, αν και δεν καταφέραμε να πάρουμε τις νίκες που θέλαμε.

Ο Προμηθέας είναι μια ομάδα που τρέχει πάρα πολύ και θέλει να σκοράρει στα πρώτα 7 δευτερόλεπτα των επιθέσεων. Βασίζεται πολύ στο μακρινό σουτ. Σουτάρει με 39% από το τρίποντο στη Stoiximan Basket League. Έχει παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν, τόσο για ελεύθερα σουτ, όσο και για τους ψηλούς στη ρακέτα. Είναι η δεύτερη ομάδα στις ασίστ πίσω από τον Ολυμπιακό. Επίσης, έχει παίκτες οι οποίοι πηγαίνουν πολύ στο επιθετικό ριμπάουντ και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σ’ αυτό το κομμάτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ