Πετρόπουλος – «Τα πάντα για να φέρουμε χαμόγελα στον κόσμο μας»

Πετρόπουλος – «Τα πάντα για να φέρουμε χαμόγελα στον κόσμο μας»

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος εμφανίστηκε αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να ικανοποιήσει τον κόσμο, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Η ΑΕΚ δεν βρίσκεται σε καλή φάση και ο Ανδρέας Πετρόπουλος το γνωρίζει. Ο φόργουορντ της «Ένωσης» παρόλα αυτά πιστεύει πως η ομάδα παραμένει στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του BCL, ενώ μίλησε και για το ματς του Σαββάτου στα Λιόσια με τον Κολοσσό Ρόδου, καλώντας τον κόσμο να δώσει «το παρών», σε τοποθέτησή του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Προερχόμαστε από ένα πολύ κακό αποτέλεσμα μεσοβδόμαδα στη Ρίγα, για το θεσμό του Basketball Champions League. Ξέραμε εξ’ αρχής, ότι μία ήττα θα έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας για πρόκριση στην επόμενη φάση, ωστόσο, έχουμε ακόμα τρεις τελικούς μπροστά μας, και είναι στο χέρι μας.

Αύριο, θα επιστρέψουμε στις υποχρεώσεις μας στο ελληνικό Πρωτάθλημα, καθώς υποδεχόμαστε στο γήπεδό μας τον Κολοσσό. Πρόκειται για μία πολύ δουλεμένη ομάδα, με καλό προπονητή, έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες. Αυτό βασικά αποδεικνύεται και με τη βαθμολογική θέση, που έχει στο Πρωτάθλημα. Ξέρουμε, ότι δεν θα είναι εύκολο ματς και θα χρειαστεί να δώσουμε ξανά τα πάντα στο παρκέ για να πάρουμε τη νίκη.

Περιμένουμε και τον κόσμο μας να έρθει αύριο, για να μας δώσει περισσότερη ώθηση. Ξέρουμε, ότι είναι απογοητευμένος. Θέλω να τους πω, ότι εμείς, οι παίκτες θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να επαναφέρουμε τα χαμόγελα. Βρισκόμαστε σε μία μεταβατική περίοδο. Χρειάζεται συστράτευση για να διαχειριστούμε με ασφάλεια αυτή την ιδιαιτερότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ