Καμπούρης – «Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας κόντρα στην ΑΕΚ»

Καμπούρης – «Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας κόντρα στην ΑΕΚ»

Ο Νίκος Καμπούρης μίλησε για το σημερινό ματς του Κολοσσού με την ΑΕΚ (6/11, 17:00) και τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό.

Στο σημερινό παιχνίδι του Κολοσσού με την ΑΕΚ (6/11, 17:00) αναφέρθηκε ο Νίκος Καμπούρης μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ και τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Από τις πιο σημαντικές της χρονιάς

Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Ερχόμαστε από ένα παιχνίδι, όπου θα θέλαμε να έχουμε πάρει περισσότερα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αλλά, όπως έχω πει με ομάδες του πολύ υψηλού επίπεδου δεν μπορείς να έχεις μεγάλα κενά διαστήματα. Κάτι που δυστυχώς εμείς είχαμε σε μερικά σημεία του παιχνιδιού και μας ανάγκασε στο να χάσουμε την επαφή με το σκορ. Έτσι, μοιραία δεν ήμασταν σε θέση να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω από το ματς.

Από ‘κει και πέρα, έχουμε μπροστά μας μία νέα εβδομάδα, που περιλαμβάνει ένα δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι. Αυτή τη φορά αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ, η οποία έχει αρκετούς έμπειρους παίκτες με εικόνες από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και πολλές παραστάσεις.

Στόχος μας είναι να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να διατηρήσουμε την ενέργειά μας για όσο περισσότερο μπορούμε κατά τη διάρκεια του ματς. Αν το καταφέρουμε αυτό, τότε πιστεύω ότι έχουμε ελπίδες να πάρουμε τη νίκη, που θα είναι μία από τις πιο σημαντικές της χρονιάς για εμάς.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Νίκος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ