Τζόουνς – «Δεν αντιδράσαμε σωστά στην πίεση του Παναθηναϊκού»

Τζόουνς – «Δεν αντιδράσαμε σωστά στην πίεση του Παναθηναϊκού»

Ο Μάρβιν Τζόουνς μίλησε για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό, επισημαίνοντας πως η ομάδα του δεν αντέδρασε σωστά στην πίεση των Πράσινων.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό, με τον Μάρβιν Τζόουνς να τονίζει στις δηλώσεις του πως ο Δικέφαλος του βορρά δεν αντέδρασε σωστά στην πίεση των Πράσινων.

Παράλληλα, ο Αμερικανός σέντερ επισήμανε πως πλέον το αυτό που προέχει είναι το ματς με τη Νίμπουργκ για το Basketball Champions League.

Οι δηλώσεις του Μάρβιν Τζόουνς:

«Είναι προφανές ότι ο αντίπαλός μας ερχόμενος από μία βαριά ήττα ήθελε να αντιδράσει. Έπαιξαν πολύ δυνατά, πίεσαν πολύ πάνω στην μπάλα, ήρθαν εδώ για να κερδίσουν και έκαναν ότι μπορούσαν για να το πετύχουν. Εμείς από την πλευρά μας δεν αντιδράσαμε σωστά σε αυτή την πίεση. Κάναμε αρκετά λάθη κι όταν κάνεις λάθη, δεν γυρίζεις καλά την μπάλα και μάλιστα απέναντι σε μία τέτοια ομάδα, θα έρθει το κακό αποτέλεσμα.

Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε, βγάλαμε ορισμένα καλά plays, αλλά με την διαφορά στους 6 πόντους, κολλήσαμε, δεν κάναμε αυτό που έπρεπε, αντέδρασε και ο αντίπαλος που είναι πολύ δυνατή ομάδα. Ένα ή δύο άσχημα plays σε αυτό το σημείο είναι αρκετά για να του δώσουν τη δυνατότητα με ένα τρίποντο και ένα ακόμη καλάθι να ξεφύγουν κι αυτό ακριβώς συνέβη. Κάθε κατοχή μετράει και στο κρίσιμο σημείο δεν παίξαμε σωστά και μας τιμώρησαν».

Για το ματς με τη Νίμπουργκ: «Δεν έχουμε πολύ χρόνο, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Το παιχνίδι της Τρίτης είναι πολύ σημαντικό, θα έχουμε μία σημαντική ευκαιρία για να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Το βασικό μας θέμα η νοοτροπία. Έχουμε τις ικανότητες, έχουμε τους παίκτες, απλά πρέπει να βγούμε στο γήπεδο με την σωστή νοοτροπία, να μείνουμε ενωμένοι, και κάνοντας το παιχνίδι μας, με μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα και καλή κυκλοφορία στην επίθεση να πάρουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ