Βετούλας – «Πολύ σημαντική νίκη για την παραμονή»

Βετούλας – «Πολύ σημαντική νίκη για την παραμονή»

Ο Νίκος Βετούλας στάθηκε στην σπουδαιότητα της νίκης επί του Ηρακλή όσον αφορά την παραμονή του Απόλλωνα στην κατηγορία.

Ο Απόλλωνας Πάτρας επικράτησε με 82-81 του Ηρακλή για την 6η αγωνιστική της Basket League, με τον Νίκο Βετούλα να στέκεται στην σπουδαιότητα της νίκης για την ομάδα του, όσον αφορά τον αγώνα της για παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Βετούλας:

«Θεωρώ πως για να κερδίσεις και τελευταίο δευτερόλεπτο θέλεις και τύχη αν και πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερή διάρκεια του αγώνα. Η ποιότητα του Νταγκλας αλλά και η θέληση των άλλων παικτών έφεραν το ματς στην ισοπαλία και να είμαστε πίσω. Είμαστε μια ομάδα που μας περισσεύει η θέληση και η ενέργεια αλλά είμαστε ανώριμοί στο τομέα της πληροφορίας, το τι πρέπει να κάνουμε και να ρισκάρουμε αλλά αυτό είναι κάτι που αποκτιέται με τα παιχνίδια. Είναι μια σημαντική νίκη για την ομάδα μας. Παλεύουμε για τη παραμονή. Σε αυτή την έδρα, όταν και ο Ηρακλής βρει τα πατήματα του, πολύ δύσκολα θα περάσουν άλλες ομάδες. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Ηρακλή και να πετύχει τους στόχους του»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ