Μανωλόπουλος – «Από τις καλύτερες ομάδες στη Euroleague ο Ολυμπιακός – Το παιχνίδι στράβωσε από την αρχή»

Μανωλόπουλος – «Από τις καλύτερες ομάδες στη Euroleague ο Ολυμπιακός – Το παιχνίδι στράβωσε από την αρχή»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε για την ήττα του Περιστερίου από τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδος.

Προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος από την απόδοση των παικτών του κόντρα στον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας πως οι παίκτες του δεν ήταν πνευματικά έτοιμοι να αντιμετωπίσουν μια από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague.

Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στις κλήσεις του ως Ομοσπονδιακός προπονητής, τονίζοντας ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα τις τελικές κλήσεις.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Δεν μπορέσαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο με τον τρόπο που παίξαμε. Το παιχνίδι στράβωσε από την αρχή, δεν ήμασταν πνευματικά έτοιμοι να παίξουμε κόντρα στον Ολυμπιακό, με μία από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague. Που όχι μόνο είναι μία από τις καλύτερες, αλλά παίζει καταπληκτικά, έχει βρει ρυθμό και δυστυχώς λόγο του κακού ξεκινήματος δεν μπορέσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για τις κλήσεις στην Εθνική ομάδα: «Δεν έχουμε στείλει την τελική κλήση, έχουμε στείλει τους 24. Αυτό που προσπαθήσαμε ήταν να είμαστε δίκαιοι, παιδιά που παίζουν καλά στο πρωτάθλημα και νέα παιδιά, με αυτόν τον τρόπο να τα ανταμείψουμε για την καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται. Έχουμε λίγο καιρό ακόμα για την τελική επιλογή, πρέπει να πάρουμε και παιδιά που έχουν παίξει μεταξύ τους για να είμαστε έτοιμοι στα παιχνίδια που θα έρθουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ