Εμφανίστηκε ο εξαφανισμένος παράγοντας

Εμφανίστηκε ο εξαφανισμένος παράγοντας

Σύμφωνα με ρεπορτάζ αθλητικής ιστοσελίδας που φιλοξενεί δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ιωνικός, Βαγγέλη Τσάπα, δεν τίθεται θέμα εξαφάνισης του ισχυρού άντρα της ομάδας της Νίκαιας αλλά υπάρχει ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα που τον ανάγκασε να αλλάξει την καθημερινότητά του για μερικές μέρες.

Μεγάλο θέμα προέκυψε από το πρωί με διοικητικό ηγέτη ομάδας της Basket League που εδώ και δύο μέρες είχαν χαθεί τα ίχνη του αλλά και της οικογένειάς του. Όπως έγινε γνωστό αργότερα, επρόκειτο για τον ισχυρό άντρα της ΚΑΕ Ιωνικός, Βαγγέλη Τσάπα, που είχε εξαφανιστεί τα τελευταία δύο 24ωρα χωρίς να έχει επικοινωνία με κανέναν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αθλητικής ιστοσελίδας «sdna.gr» ωστόσο δεν τίθεται θέμα εξαφάνισης. Ο Τσάπας εμφανίστηκε και σε δηλώσεις του τόνισε πως ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα τον ανάγκασε να απουσιάσει και να αλλάξει προσωρινά την καθημερινότητά του.

Όπως τονίζει μάλιστα ο παράγοντας, σύντομα θα επιστρέψει και πάλι στις υποχρεώσεις του ενώ διαβεβαίωσε πως δεν θα υπάρξει κανένα θέμα με την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ