Ποιος είναι ο ΝΒΑερ που κλείνει η ΑΕΚ

Ποιος είναι ο ΝΒΑερ που κλείνει η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Τέρενς Φέργκιουσον, ενός παίκτη με τέσσερα χρόνια εμπειρίας στο ΝΒΑ.

Μπορεί τα ban να βρίσκονται συνεχώς πάνω από το κεφάλι της ΑΕΚ, ωστόσο αυτό δεν την έχει εμποδίσει να προχωράει διάφορες περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυσή της. Έτσι μετά τον Ρεϊβόντε Ράις, είναι πολύ κοντά στο να κάνει δικό της έναν παίκτη με τέσσερα χρόνια εμπειρίας στο ΝΒΑ. Ο λόγος για τον Τέρανς Φέργκιουσον, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με τους κιτρινόμαυρους και μόνη εκκρεμότητα είναι να φύγει ο «βραχνάς» των ban.

Ο 23χρονος σούτινγκ γκαρντ ήταν σε συζητήσεις με τον Ιωνικό, ωστόσο τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες στην ομάδα της Νίκαιας, με την «εξαφάνιση» του προέδρου της πήγαν πίσω την υπόθεση και έτσι, όπως όλα δείχνουν, ο Φέργκιουσον θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Στέφανου Δέδα.

Πρόκειται για έναν παίκτη που έγινε ντραφτ στο νούμερο 21 το 2017 και έχει αγωνιστεί τρεις σεζόν στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ενώ πέρσι φόρεσε τη φανέλα των Φιλαδέλφεια 76ρες για 13 παιχνίδια. Συνολικά μετρά 204 εμφανίσεις στο ΝΒΑ, έχοντας κατά μέσο όρο 4,5 πόντους (40,% εντός πεδιάς) και 1,3 ριμπάουντ σε 19,6΄.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ