Ηρακλής – Τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων

Ηρακλής – Τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλλε ποινή μίας αγωνιστικής στον Ηρακλή για τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας στο «Ιβανώφειο».

Χωρίς την συμπαράσταση των φιλάθλων του θα αγωνιστεί ο Ηρακλής στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό Νίκαιας (21/11), μετά τα επεισόδια των οπαδών του «Γηραιού», τα οποία προκάλεσαν την προσωρινή διακοπή,  στον πρόσφατο αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας στο «Ιβανώφειο» για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία την επόμενη αγωνιστική φιλοξενείται στο «Αλεξάνδρειο» από τον Άρη, επιβλήθηκε παράλληλα πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

1) Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ HΡΑΚΛΗΣ 2017) για επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο εξαιτίας των οποίων διακόπηκε ο αγώνας προσωρινά, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 1926 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» (δ.τ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 7-11-2021.

2) Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ HΡΑΚΛΗΣ 2017) έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον τύπο για υβριστικό σύνθημα μη ιδιαίτερης βαρύτητας με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, για τον ως άνω αγώνα.

Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ KAE), την ποινή της έγγραφης σύστασης, με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο, για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που διεξήχθη στις 7-11-2021.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ