Ολυμπιακός – Απρόοπτο με τον Κουίνσι Έισι

Ολυμπιακός – Απρόοπτο με τον Κουίνσι Έισι

Η πτήση από τις ΗΠΑ είχε μεγάλη καθυστέρηση, με αποτέλεσμα να χάσει την ανταπόκριση μέσω Κωνσταντινούπολης - Το πρωί της Παρασκευής (12/11, 08:10) θα έρθει στην Αθήνα.

Αλλαγή δεδομένων στην άφιξη του Κουίνσι Έισι, με την έλευση του Αμερικανού σέντερ στη χώρα μας να αναβάλλεται μέχρι νεότερας.

Ο 31χρονος φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος έχει ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό, ήταν προγραμματισμένο να έρθει στην Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης (11/11, 20:05), μέσω Κωνσταντινούπολης, αλλά η πτήση του από τις ΗΠΑ είχε μεγάλη καθυστέρηση, με αποτέλεσμα να χάσει την ανταπόκριση.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού από την πρώτη στιγμή ήταν σε επικοινωνία με τον Κουίνσι Έισι, με τον Αμερικανό να αναμένεται στην Ελλάδα το πρωί της Παρασκευής (12/11) στις 08:10.

Ο έμπειρος άσος θα μπει στο αεροπλάνο και θα έρθει στην Αθήνα, με την ομάδα του Πειραιά να ενισχύεται με έναν… εκρηκτικό φόργουορντ/σέντερ, που αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στον Γιώργο Μπαρτζώκα και να βοηθήσει τους Ερυθρόλευκους σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα.

Διαβάστε ΕΔΩ το αναλυτικό θέμα του 10.gr για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών και τι περιμένουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού από τον 31χρονο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ