Πετρόπουλος – «Να διαχειριστούμε καλύτερα τις απουσίες»

Πετρόπουλος – «Να διαχειριστούμε καλύτερα τις απουσίες»

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και τη διαχείριση που πρέπει να κάνει στους τραυματισμούς η ΑΕΚ, αναφέρθηκε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Ανδρέας Πετρόπουλος.

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος φιλοξενήθηκε στο blog του ΕΣΑΚΕ, με τον γκαρντ της ΑΕΚ να στέκεται στις πολλές απουσίες που έχει η Ένωση τονίζοντας πως χρειάζεται σωστή διαχείριση.

Ακόμα αναφέρθηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό επισημαίνοντας ότι οι Πράσινοι είναι δυνατή ομάδα και μπορούν να νικήσουν οποιοδήποτε αντίπαλο.

Το blog του Ανδρέα Πετρόπουλου:

Καλησπέρα σε όλους…

Τα πράγματα δεν κύλησαν, όπως θα θέλαμε την προηγούμενη αγωνιστική, όπου ηττηθήκαμε από τον Κολοσσό στην έδρα μας. Καταλαβαίνω πόσο στενάχωρο είναι όλοι αυτό για τον κόσμο μας.

Δυστυχώς, οι απουσίες που αντιμετωπίζουμε έχουν γκρεμίσει τις ισορροπίες που είχαμε ως σύνολο, και πρέπει να το διαχειριστούμε καλύτερα, καθώς ακολουθεί ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η αρχή γίνεται αύριο στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Γνωρίζουμε τι (θα) περιμένουμε στο αυριανό ματς.

Ο Παναθηναϊκός απαρτίζεται από ένα πολύ δυνατό σύνολο παικτών, οι οποίοι αν βρεθούν σε καλή μέρα μπορούν κερδίσουν τον οποιονδήποτε και θα χρειαστεί η απαιτούμενη σοβαρότητα ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις ενός τέτοιου αντιπάλου. Tους σεβόμαστε όλους, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν.

Δυστυχώς, από την πλευρά μου, δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου αύριο, καθώς ταλαιπωρούμαι από θλάση που αποκόμισα από το ματς με τον Κολοσσό, ωστόσο, ακολουθώ θεραπεία και ανυπομονώ να επιστρέψω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ